Problém se snímačem

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
pivko

Problém se snímačem

Příspěvek od pivko »

zdravím, na Silvestra jsme měli koncert, všechno ok, ale když jsem dneska zapojil kytaru, že si na chvíli zahraju objevil se problém....krkovej snímač na mým teleti začal hrát hodně potichu a bez basů...neví někdo co to může být? na elektriku jsem koukal a vypadalo to, že je vše v pohodě...
VOX navždy, Jim Dunlop Cry Baby, Fender 60's Telecaster, Heavy relic Stratocaster, akustika Takamine, Cremona Luby, ladička, trsátka a vyprchávající sex-appeal
r0nn!e

Re: Problém se snímačem

Příspěvek od r0nn!e »

Zkontroluj zapojení hlavy a reproboxu jestli používáš. Mě se tohle občas stane, když hnu moc s reproduktorovym kabelem.
pivko

Příspěvek od pivko »

já používám kombo...a na druhý kytaře to bylo bez problému
VOX navždy, Jim Dunlop Cry Baby, Fender 60's Telecaster, Heavy relic Stratocaster, akustika Takamine, Cremona Luby, ladička, trsátka a vyprchávající sex-appeal
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

Hmmm...neodešel ti poťáček do věčných lovišť?
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

pripadne, je to blbost, ale popis problemu tomu odpovida, nedostal se ti moc daleko od strun? jestli treba nejaky priopily kutil nepovolil nejakej sroub. zni to jako blbost, ale tak co kdyby.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
pivko

Příspěvek od pivko »

nene to už jsem zkoušel ho dávat různě daleko od tsrun ale furte stejný... :(
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Tak se ti asi vyskytl studený spoj, zkus elektriku přepájet. Nic jinýho mě nenapadá.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Peťan V. píše:Tak se ti asi vyskytl studený spoj, zkus elektriku přepájet. Nic jinýho mě nenapadá.
zrejme to tak bude.

Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
pivko

Příspěvek od pivko »

Tak díky...já to vyzkouším, snad to bude ono
pivko

Příspěvek od pivko »

ještě než se do toho pustím, nemůže bejt třeba něco se samotným snímačem? popřípadě jestli to jde nějak zjistit....abych to zbytečně nepřepájel a ještě víc neposral jak to bývá zvykem :x
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

pivko píše:ještě než se do toho pustím, nemůže bejt třeba něco se samotným snímačem? popřípadě jestli to jde nějak zjistit....abych to zbytečně nepřepájel a ještě víc neposral jak to bývá zvykem :x
muze, jasne ze muze.
a jak bys to chtel zjistit? neni jednodusi rto proste prepajet a pak zjistovat, jestli neni neco se snimacem? nehlede na to, ze ta sance blbyho zapojeni je mnohem vetsi

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

A vyměnil jsi baterku?
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Tak zkus napojit ten snimac rovnou na vystupniho jacka a vis hned na cem ses.. (ale nevim, co by se mohlo stat se snimacem..) Pak bych to teprv prepajel a vymenil i potenciometr.

Edit: A kobylkovej funguje normalne? Jestli jo, tak s tim muzes vyloucit plno problemu..
pivko

Příspěvek od pivko »

Jo kobylkovej hraje, ale krkovej prostě potichu a bez basů...no ja to dám známýmu raději co mi dělal elektriku v druhý kytaře a uvidí se...nějak jsem na něj pozapomněl, každopádně kdyby byl v prdeli snímač taky bych asi plakal
psenda

Příspěvek od psenda »

pivko píše:Jo kobylkovej hraje, ale krkovej prostě potichu a bez basů...no ja to dám známýmu raději co mi dělal elektriku v druhý kytaře a uvidí se...nějak jsem na něj pozapomněl, každopádně kdyby byl v prdeli snímač taky bych asi plakal
Já mám ten samej problém.Taky mě to hraje hodně potichu a to jak na krkovým snímači tak na kobylkovým ale singl je ještě v poho. Já mám H-S-H.Jsem začátečník tak se bojim abych něco nepo...Tak jsem zvědavej jak to vyřeší tvuj známej
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

ja bych zacal tak, ze bych pripojil kabel do kytary a druhej konec kabelu krokodylkama pripojil na ohmmetr a pak bych sem napsal, co jsem zjistil v jednotlivejch polohach prepinace s volume a tone naplno
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
psenda

Příspěvek od psenda »

Eště by se my hodilo schéma elektroniky v celý kejtře Ibaněz GRG 170 DX dá se to někde stáhnout?Já jsem hledal a nenašel
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“