Jak zjistit kolik mám ůderů za minutu,sekundu
Pravidla fóra
Jak zjistit kolik mám ůderů za minutu,sekundu
Zdar,zajímalo by mě,jak lze zjistit,kolik úderů mám za sekundu nebo minutu. Jestli je na to někde na netu nějaká věcička nebo jak???? Předem díky za odpověď.... 
Já si na Malmsteena hrát nemusim....*FUCK*
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
otazkou neni JAK, otazkou je PROC...
nicmene, Smrťa ma pravdu, ale tezko rict, jak to hrajes presne, vid...
nicmene, Smrťa ma pravdu, ale tezko rict, jak to hrajes presne, vid...
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
vaše starosti bych chtěl mít
holt všechno není o rychlosti, a kytara už vůbec ne...
já radši kvalitu než kvantitu
ale abych nebyl uplně offtopic, pust si recording v audacity, mrdej tam tony a pak si ten skvost pust a minutu si počítej kolik si jich tam najebal
ne
achjo
ale abych nebyl uplně offtopic, pust si recording v audacity, mrdej tam tony a pak si ten skvost pust a minutu si počítej kolik si jich tam najebal
achjo
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
To víš, ten dnešní uspěchanej světpupack píše:vaše starosti bych chtěl mítholt všechno není o rychlosti, a kytara už vůbec ne...
ale abych nebyl uplně offtopic, pust si recording v audacity, mrdej tam tony a pak si ten skvost pust a minutu si počítej kolik si jich tam najebalne
![]()
achjo
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
jo jo máš rechtvikicek píše:To víš, ten dnešní uspěchanej světpupack píše:vaše starosti bych chtěl mítholt všechno není o rychlosti, a kytara už vůbec ne...
ale abych nebyl uplně offtopic, pust si recording v audacity, mrdej tam tony a pak si ten skvost pust a minutu si počítej kolik si jich tam najebalne
![]()
achjo
Dám úderů za minutu tolik co profíci, nevěříte? Věřte! Na jedné struně jeden tón trrrrrrrr
Takže tohle měřit je ryzí blbost.
Co bys poměřit mohl je rychlost toho jak sjedeš nějakou stupnici nebo arpeggio a to si vem nějaký metronom jak někdo říkal, nebo si z nějakého prográmku dej předvolený bicí part a můžeš zvyšovat BPM a zjistíš hned po kam až stíháš si určité věci dávat..
Já se teď učím rychlé dva údery na jednu strunu, jeden tón a pak dva na strunu pod ní, zřejmě šestnáctinky (nevím moc jak to poznat, prostě nejrychleji jak to jde) abych to mohl dát do jednoho technického riffu až to budu zvládat...
Takže tohle měřit je ryzí blbost.
Co bys poměřit mohl je rychlost toho jak sjedeš nějakou stupnici nebo arpeggio a to si vem nějaký metronom jak někdo říkal, nebo si z nějakého prográmku dej předvolený bicí part a můžeš zvyšovat BPM a zjistíš hned po kam až stíháš si určité věci dávat..
Já se teď učím rychlé dva údery na jednu strunu, jeden tón a pak dva na strunu pod ní, zřejmě šestnáctinky (nevím moc jak to poznat, prostě nejrychleji jak to jde) abych to mohl dát do jednoho technického riffu až to budu zvládat...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Re: Jak zjistit kolik mám ůderů za minutu,sekundu
Najdi si na metronomu tempo, ve kterym to ještě bezchybně uhraješ (hraj např. osminky nebo šestnáctky) a pak prostým matematickým výpočtem urči výsledekFilthyfan píše:Zdar,zajímalo by mě,jak lze zjistit,kolik úderů mám za sekundu nebo minutu. Jestli je na to někde na netu nějaká věcička nebo jak???? Předem díky za odpověď....
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
ted me napadlo, jak jsi tohle napsal, ze jsme to mozna vaichni az na tebe pochopili blbeNesst píše:Já nevím, ale mně by se to třeba občas hodilo, kvůli například nastavování tempa v Guitar Pro apod. Prostě když zapisuju nějakou svoji věc, tak abych si to nemusel pousště 5 minut a hledat to, ale vědět, že tohle je třeba 120bmp a tak...
jestli tedy autor chtel zjistit tempo toho jak hraje(tzn. nechtel merit, jak nejrychlejc je schopnej do toho rezat), tak mu doporucim si nekde na netu, v kompu nebo v materialnim svete sehnat metronom(pro tohle asi bude lepsi digitalni) a je to o tom to vyzkouset. tempo se udava v uderech za minutu(bpm=beats per minute).
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Jestli si myslel opravdu jak zjistit bpm jakékoliv skladby či hraní
pak můžu doporučit MixMeister BPM analyzer, je to zdarma malinkata aplikace
http://www.mixmeister.com/bpmanalyzer/bpmanalyzer.asp
zjistiju tím bpm toho co hraji i jinych tracku abych mohl spravne nastavit delay
pak můžu doporučit MixMeister BPM analyzer, je to zdarma malinkata aplikace
http://www.mixmeister.com/bpmanalyzer/bpmanalyzer.asp
zjistiju tím bpm toho co hraji i jinych tracku abych mohl spravne nastavit delay
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge