Výměna snímačů Stagg SG 300

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

možná je lehké doporučit někomu, kdo má rád zvuk LP LPčko, je to rozhodně smysluplnější, než mu doporučit kytaru se zvukem úplně jiným

nechceš třeba strata? :D

každopídně ani u té ibanezy bych výměnu snímačů neházel do žita
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

Dark Axel píše:možná je lehké doporučit někomu, kdo má rád zvuk LP LPčko, je to rozhodně smysluplnější, než mu doporučit kytaru se zvukem úplně jiným

nechceš třeba strata? :D

každopídně ani u té ibanezy bych výměnu snímačů neházel do žita
taky myslím, že ty stock snímače nebudou nic moc.... kdybys chtěl mám tu jeden pořádnej snímač v tržišti ;)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

TakJakyhoMeznas : Promin , ale dle mýho skromnýho a asi irelevantního názoru mu radíš uplný "píkoviny" , hledá zvuk LP - pokud mi ještě uši slouží tak se jedná o kulatej teplej špekatej ton a je pruraznej ostrej sound kterej má ibanezka , vím , že jí máš ty , ale furt si s něčím nespokojenej , přijdeš mi mimo , ale je to jen muj skromný názor a nebudu dělat vychry ..

Ted k věci , výměna snímaču mi přijde u tehle kytary celkem blbost , protože jen to , že to má napis stagg vypodívá o nekvalitním dřevu , tremolu a všem co se dá , mam panickou hruzu z těch jejich koliků na ladění :-D Kdybys měl dejme tomu třeba fokusku tak to je o něčem jiném , ale u této kytary nevím , nevyplatí se to , za mě si kup epinu LP a do toho narvi seymon duncan a měl bys být spokojen ;)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

co Cort M600?
nekdo ho tu prodava za slusny peniz.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
TakJakyhoMeZnas

Příspěvek od TakJakyhoMeZnas »

Nuker píše:TakJakyhoMeznas : Promin , ale dle mýho skromnýho a asi irelevantního názoru mu radíš uplný "píkoviny" , hledá zvuk LP - pokud mi ještě uši slouží tak se jedná o kulatej teplej špekatej ton a je pruraznej ostrej sound kterej má ibanezka , vím , že jí máš ty , ale furt si s něčím nespokojenej , přijdeš mi mimo , ale je to jen muj skromný názor a nebudu dělat vychry ..
dík že mi to opakuješ :wink: jsem mimo(zemstan), ale za prvý, neopakuju stále dokoloa výmněnu snímačů, a když už se někdo vyjadří, tak si o něm myslim co chci, ale nezahlcuju timhle fórum :wink: ber si z toho ponaučení, že lepší je být zticha a neprovozovat filozofický úsudek, jenž tech slov ani význam neznáš :wink: že jsem stále s nečím nespokojen? zatím jsem se stihl vyjádřit stemy přízpěvky, tak jestli sis nečeho všíml, budu rád za SZ :wink: jediné co je mi v tomto threadu důležité, je spokojenost toho, kdo se zeptal :) jestli budeš semnou držet, nabídni také něco aby byl spokojen :)
P.S.- Ach Nero... stáváš se vzorem více a více lidí :lol:
"You feel alright then you hear a music ring"
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Nuker píše:TakJakyhoMeznas : Promin , ale dle mýho skromnýho a asi irelevantního názoru mu radíš uplný "píkoviny" , hledá zvuk LP - pokud mi ještě uši slouží tak se jedná o kulatej teplej špekatej ton a je pruraznej ostrej sound kterej má ibanezka , vím , že jí máš ty , ale furt si s něčím nespokojenej , přijdeš mi mimo , ale je to jen muj skromný názor a nebudu dělat vychry ..

Ted k věci , výměna snímaču mi přijde u tehle kytary celkem blbost , protože jen to , že to má napis stagg vypodívá o nekvalitním dřevu , tremolu a všem co se dá , mam panickou hruzu z těch jejich koliků na ladění :-D Kdybys měl dejme tomu třeba fokusku tak to je o něčem jiném , ale u této kytary nevím , nevyplatí se to , za mě si kup epinu LP a do toho narvi seymon duncan a měl bys být spokojen ;)
Ty ses hroznej hnedonos... A srovnavat hardware na staggu a na fokusu je jako srovnavat jabka s jabkama... (oboje stejne "zplesniveli")
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

TakJakyhoMeZnas píše:
dík že mi to opakuješ :wink: jsem mimo(zemstan), ale za prvý, neopakuju stále dokoloa výmněnu snímačů, a když už se někdo vyjadří, tak si o něm myslim co chci, ale nezahlcuju timhle fórum :wink: ber si z toho ponaučení, že lepší je být zticha a neprovozovat filozofický úsudek, jenž tech slov ani význam neznáš :wink: že jsem stále s nečím nespokojen? zatím jsem se stihl vyjádřit stemy přízpěvky, tak jestli sis nečeho všíml, budu rád za SZ :wink: jediné co je mi v tomto threadu důležité, je spokojenost toho, kdo se zeptal :) jestli budeš semnou držet, nabídni také něco aby byl spokojen :)
P.S.- Ach Nero... stáváš se vzorem více a více lidí :lol:
Forum je o diskusi tak jdeme diskutovat ne ? Nebudem se hádat oba víme , že to nemá cenu , ale podívej se na věc z očích někoho jiného ;) a když už mluvíš o Nerovi , svým zpusobem mě ovlivnil a jsem mu za to vděčný vím jakej jsem byl , ale on mi ukazál pár věcí které jsem neznal a je to muj hodně dobrý přítel takže tu nemá cenu řešit takové věci , že mě ovlivnuje skrze tu filozofii kterou tu občas pronáší - má k tomu důvod...
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

mrkendy píše:

Ty ses hroznej hnedonos... A srovnavat hardware na staggu a na fokusu je jako srovnavat jabka s jabkama... (oboje stejne "zplesniveli")
Další ... ano troufnu si srovnávat stagg a fokus na obojí jsem hrál , u staggu máš jistý , že kupuješ nekvalitní nástroj kdyžto u fokusu máš zajíce v pytly , hrál jsem jak na špatné tak dobré kusy a vím , že pokud si vybereš dobrý kus a přidáš lepší snímače tak máš kvalitní nástroj ;)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

být váma tak to tu zklidním, Nero vám vzkazuje, ež si to tu s váma večer vyřídí :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Dark Axel píše:být váma tak to tu zklidním, Nero vám vzkazuje, ež si to tu s váma večer vyřídí :wink:
Máte pravdu , dost diskuze o ničem , omlouvám se všem které jsem urazil či nějákým způsobem naštval , KONEC OT zpátky k problémum.
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

Nuker píše:
Dark Axel píše:být váma tak to tu zklidním, Nero vám vzkazuje, ež si to tu s váma večer vyřídí :wink:
Máte pravdu , dost diskuze o ničem , omlouvám se všem které jsem urazil či nějákým způsobem naštval , KONEC OT zpátky k problémum.
Jo,zpátky k problémům: Do Stagga nacpu snímače z papíru,aby to líp hořelo a hodim ho do kamen.Grrrr... :x :D
Stagg SG + Guitar Rig 3
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Nuker píše:...
Jenom chci jeste podekovat, ze mi to Nuker vysvetlil, jak je to s tema staggama a fokusama... Vazim si jeho velkych zkusenosti, ktere si precet tady na foru... Rozvedl bych to vic, ale kdyz Nuker rika konec OT, tak konec OT... (hele sorry, ale predtim jsi opapouskoval Nerum prispevek a ted Axeluv, snaz se psat priste za sebe..)

K tematu: Myslim, ze mel Asanoth dobrej napad: :arrow: http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=11082
TakJakyhoMeZnas

P5YCHO píše: Jo,zpátky k problémům: Do Stagga nacpu snímače z papíru,aby to líp hořelo a hodim ho do kamen.Grrrr... :x :D
to nedelej, ja prodal svou prvni kytaru a ted toho šeredně lituji... byla to ta nejlepší kytara... a proč? protože byla první
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Byl bych rád, kdyby jste se tady uklidnili a řešili věci k tématu...

Vůbec nechápu, proč sae tady skolňuje můj nick. Můj vztah k osobám zce aktivním a případně můj vliv na ně je v tomto threadu absolutně irelevantní a tedy zcela nechápu, proč se to zde řeší. To, že má někdo stejný/podobný/jiný názor než já je věc jen a pouze toho dotyčného.

Takže nechápu, v čem se tady předháníte, ve výsledku stejně působíte všichni stejným dojmem. Mám takový dojem, že provázanost mých myšlenek a Nukera i TakJakyhoMeZnas nebude zas tak rozdílná vzhledem k tomu, kolik času trávíme vzájemnou komunikací.

Dál toto odmítám řešit a důrazně žádám, aby to nědělal ani nikdo jiný.

Tudíž k tématu...

Psycho, něco ti řeknu - taky se ti snažím pomoci. Pokud řekneš, že chceš zvuk jako LP, tak ti logicky doporučím nástroj, který zní jako LP nebo mu má aspon blízko.

Bohužel si sám neřekl žádné bližší specifikace, at už technického, nebo finančního rázu. A to se radí opravdu špatně... Pokud ale vidím, že ti někdo poradí kytaru, která opravdu jako Lp nezní, tak se musím ozvat minimálně tím způsobem, jakým jsem se ozval. To je asi takové, jako kdyby se někdo ptal, jaký flanger má koupit, a někdo mu doporučil nějakej super phaser...

Ted na mě působíš dojmem člověka, který sám neví, co chce - co mu sedne do ruky a co se mu bude líbit zvukově. Pak se opravdu velmi těžko radí.

Pak existuje jen jediná rada - utíkej do nejbližších hudebnin a zkoušej...

TakJ..M..Z.: Tvrzení, že mu strat sedne do ruky a LP bude na nic je absoltuně argumentačně nepodložitelné a tudíž irelevantní, pokud teda důvěrně neznáš jeho ruce a do předu nepředvídáš, jaké LP koupí.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

Nero píše:Byl bych rád...
Jo,v pohodě,já to beru.Stejně to vidim na to,že si toho LP koupim.Sice to chce víc šetřit,ale nevadí,já už se s tim snad nějak poperu. :lol: Ten zvuk je nádhernej. :)
Stagg SG + Guitar Rig 3
TakJakyhoMeZnas

Nero píše:Byl bych rád, kdyby jste se tady uklidnili a řešili věci k tématu...
ano, já vím co si o mě slavná většina myslí, tvoje neustálé rozprávění o tom, jak mám podprůměrnou až nízkou inteligenci, mi připadá až smešné... Nero...

omlouvám se že jsem tě obtěžoval mímy osobními problémy, bral ti čas, a i víc. Tobě poslední dobou narostl pořádnej hřebínek, a už jenom jak si povídáme tak ani většinu věcí nechápeš, nechceš.

Fórum je plný ničeho, za chvíli se tu začnou šířit topici typu vyčistil jsem si zuby. PetrPeter odešel.. jeden z tech, co jeste nejak to tu drzi na nohou je qwer, nerikam ze je jediny... takže tímto už vám zaručuji mojí nepřítomnost, fórum mi nic nedalo..

A nakonec... bych se chtěl s tebou rozloučit, pěkne jsi se zmněnil, ted uz s tebou je rozumna reč opravdu jen zridka... Veřím, že moje rozhodnutí určitě jednou pochopíš... Sbohem
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

... říká člověk, který sám přiznává, že si schovával výpis z našich rozhovorů z icq, aby pak mohl dělat chytrého. To je mi, pane, úroveň...

To, co tvrdíš, sis vyvodil sám z ničeho, protože potřebuješ dělat ublíženého nebo proč? O tvé inteligenci nikdo nikdy nemluvil, a že jsou věci, které ty řešíš, pro mě nepochopitelné, to je dáno charakterem těchto věcí, protože opravdu jdou za hranice mého chápání, jak jsou mimo. A hřebínek? Tos vzal laskavě kde? Že za tebou nestojím a odmítám tě podporovat v každé věci, že ti oponuju? Protože nemám čas se věnovat jen tobě a tvým problémům? Zamysli se...

Už jen to, že tyto věci demonstrativně řešíš zde a odmítáš je říct mě přímo, abych na ti mohl reagovat, je ukázkou toho, že tohle je pouhá uraženecká póza daná neschopností argumentovat a smířit se s tím, že ne vždy je po tvé vůli a že i někdo jiný může mít pravdu... Možná ukázka slabosti? Jestli ne, tak mi to pojd vysvětlit v diskuzi... Říkám znovu - zamysli se...

Tímto bych se všem chtěl omluvit za tyto zbytečné posty, ale považoval jsem za nutné reagovat, ještě jednou pardon.
Naposledy upravil(a) Nero dne 22.01.2009 22:32, celkem upraveno 1 x.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

P5YCHO píše:
Nero píše:Byl bych rád...
Jo,v pohodě,já to beru.Stejně to vidim na to,že si toho LP koupim.Sice to chce víc šetřit,ale nevadí,já už se s tim snad nějak poperu. :lol: Ten zvuk je nádhernej. :)
Šetři, vyplatí se to... :wink: Jinak možná není zas tak nutné šetřit až na Ultra II, myslím, že svůj účl dobře splní i Standard, Custom, popř Ultra řady.

PetrPeter 1975 - 2008
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

Panejo a já prej mam od Nera (Nero, nebo,já nevim co jsi přesně myslel s tím skloňováním) vynadáno,že tu sou OT.. :D No nevadí,chápu nutnou reakci,i když mi přijde zbytečný se vybodnout na fórum plný drahocenných rad.Dobře,možná některý posty trochu postrádaj hlavu a patu,přiznávám,že sem jich taky pár takovejch poslal,ale to je vždy a všude.Zatim každý fórum bylo takový. A co si myslím já,TJMZ sem stejně přijde inkognito zjistit co novýho v muzice. :D Silně pochybuju,že najde lepší český fórum ohledně kytar. 8)
Stagg SG + Guitar Rig 3
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

to PSYCHO: To nebylo adresovano tobe. Autor topicu prece nemuze za to, ze mu to lidi zadelaj hromadou OT... Ohledne fora: Tak cesky asi ne, ale slovenští bratři maji forum dost na urovni, hlavne ta jejich homemade sekce.. Neco podobnyho by to chtelo i tady, otazka je jestli by tam mel kdo prispivat..

Hele a k tematu: nejdriv jsi chtel aktivni EMG, pak vintage zvuk Les paula, pak se ti zalibilo RG, ktery je hlavne na metal.. Radsi bych si bejt tebou ujasnil, co vlastne chces. Mazej do obchodu! :lol:
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“