Fender Strat do 3000 Euro (vybrán Gibson LP Standard)

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

ty kráwo :) ten gilmour strat...achjo

a gibson explorer ´59 :cry:
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

tak ta victoria je super... a vaha jen 19kg, to by se mi nosilo :)

prikreslujes to necim?
Tonda

Příspěvek od Tonda »

To jo, docela lehká..proti takovýmu HotRodu je to pohoda 8)

přikrmuju zvexem B.o.Rock , ale i samotný to krásně jemně kreslí od malý hlasitosti, takovej ten chlupatej "tweed sound"

ale abysme to moc neodvedli OT -

biker_xx : fakt doporučuju zajet tam, pokud chceš víc investovat do kytary, tak tam nemůžeš šlápnout vedle.
I´m wheels... movin´wheels
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

v tyhle cenovy kategorii je zbytecny koukat po american standard nebo deluxe imho, custom shopy jsou min kusovy a porad tam mas jistotu urcity kvality. i kdyz je relic sebehnusnejsi tak tam davaj super drevo & snimace :) urcite bych prohmat custom shop rady jako closet classic a spol. jestli mas rad starsi malmsteenovy zvuky tak urcite neco se singlama, i kdyz on pouziva dimarzio HS 3. nebo se za tyhle prachy da poridit nejakej starej strat (prvni pulka sedmdesatejch let), ale tam zas musis dost vybirat a davat pozor na ruzny modifikace a spol.

jinak ten fullerton jsem mel v ruce a nepresvedcilo me to :) za ty prachy ani nahodou. ale imho je to dany proste kusovosti vsech stratu
dwesrnky

Příspěvek od dwesrnky »

mat 3000 eur a chciet strat tak Suhr classic alebo Pro :D (uz aby som zacal setrit)...
The events and characters depicted in this message are fictitious. Any similarity to actual persons, living or dead, is purely coincidental.
Practice cures most tone issues - John Suhr
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Průběžně všem děkuju za rady a podněty. Jako nemusím nutně utratit všechno, co povezu... :) Asi začnu vybírat někde na úrovni deluxe a půjdu vejš, uvidíme, co mě přesvědčí. Já jsem magor v tom smyslu, že jestli mě něco nadchne, utnu to, koupim a valim domů...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

jasne, s tema nizsima seriema jsem se mozna trochu pojancil :) samozrejme mezi nima jdou najit opravdu excelentni kusy (napric celym cenovym spektrem), ale zas to je podmineny tim ze s vybiranimi stravis vic casu, je tam vetsi riziko vyrobnich vad a tak dale.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

biker_xx píše:Průběžně všem děkuju za rady a podněty. Jako nemusím nutně utratit všechno, co povezu... :) Asi začnu vybírat někde na úrovni deluxe a půjdu vejš, uvidíme, co mě přesvědčí. Já jsem magor v tom smyslu, že jestli mě něco nadchne, utnu to, koupim a valim domů...
zacni vybirat an urovni Standart :)
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Asanoth píše:
biker_xx píše:Průběžně všem děkuju za rady a podněty. Jako nemusím nutně utratit všechno, co povezu... :) Asi začnu vybírat někde na úrovni deluxe a půjdu vejš, uvidíme, co mě přesvědčí. Já jsem magor v tom smyslu, že jestli mě něco nadchne, utnu to, koupim a valim domů...
zacni vybirat an urovni Standart :)
American Standart :wink: . asi zbytecne pripominka, ale co uz... :D
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Masox 3000 euro! :lol: :twisted: Lol tak to je už trochu jiná sféra 8)
Já teda kdybych měl takový prachy tak jdu do D'pergo stratu za 4000.
No nic tak hodně štěstí při výběru. :wink:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Regular John

Příspěvek od Regular John »

No vyzkoušej určitě American Standarda, American Deluxe, nějaké ty Vintage Reissue (to jsou fakt moc pěkné kousky!) a pokud budou, tak určitě i Custom Shopy, ty už ale mívají takový charakterističtější zvuk.

Humbucker - sice to ze strata udělá trochu univerzálnější kytaru, ale za (pro mě dost vysokou) daň - z půlky ti to zabije zvuk, příjdeš totiž o typický zvuk krkového singlu a mezipolohu krk/střed (ta bude znít už jinak). Já osobně bych doporučil spíše třísinglovou verzi, není problém na ní dostat velké zkreslení na klasický hard rock.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

zas ruku na srdce, kdo ma strata a pouziva opravdu dost ciste kobylkovou polohu (ne mezipolohu) :) ja osobne hraju tak 60-70% veci na mezipolohu kobylka stred (v zavesu je v cetnosti pouzivani krkovy singl a mezipoloha krk stred), samotny kobylkac nepouzivam v kapele prakticky vubec protoze ten zvuk je moc kousavy a tenky - na country pidlikacky nebo fuzz prasarny ano, jinak je to do kapely malo "masa". pro me je malmsteen taky spis krkovej singl, aspon na to hraje vetsinu tech svejch molovejch hadu.
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Já kobylkovou polohu používám, ten kousavý zvuk se mi právě líbí, parádně sedí na nějaký ten starý rock z 50-60. let. Ale trochu stahuju Tone, aby zas tak moc "nekousal". Nejoblíbenější je ale krková poloha... 8)
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Regular John píše:Já kobylkovou polohu používám, ten kousavý zvuk se mi právě líbí, parádně sedí na nějaký ten starý rock z 50-60. let. Ale trochu stahuju Tone, aby zas tak moc "nekousal". Nejoblíbenější je ale krková poloha... 8)
ja to pouzivam vsechno tak rovnomerne ;)
takze 3x SC ;)

Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Vůbec koukám, že na inzerci je taky kde co... Mi to tu, hoši, k***a, nějak zamotáváte.. :) Jsem myslel, že vlítnu k Thomannovi, budu tam chvíli mlátit do kytar, pak chvíli do prasátka a pojedu dom... :shock:
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Mrkněte sem:
http://www.youtube.com/watch?v=TbdJXUPf-oQ
klidně to zkoukněte celý, ale od 3:40 je něco, co jsem měl tak trochu na mysli, i když ze začátku trochu až moc velkej rachot. Hodně namaštěný, ale pořád Fender. Vim, vy pravověrný budete asi remcat, ale každýmu pochuti, ne? 8)
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

tak to ze singlu nedostanes, takhle pevnej zvuk. samotnej kobylkovej singl bude vzdycky trochu rozsypanej a moc kousavej a tenkej.
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

no nechci rejpat, ale od 3:40 hraje na strata se 3ma singlama, takze myslim ze to ze singlu asi dostal...
koneckoncu treba glen proudfoot (snad se to tak pise :) ) z Prazskyho vyberu ma taky strata a zvuk jako krava...viz treba http://www.youtube.com/watch?v=iaFUuNU2lfY
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

hraje na toho hot roda kterej ma u kobylky hot rails. a glenn hraje na hb u kobylky :) i kdyz tomu by to hralo na cokoliv
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“