Guitar Volume Right - soutěž

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Dark Axel píše:ok, all in all je to shyt :D ale držím palce zúčastněným :-)
No mě tady už asi hodinu jede to jejich blues a připadám si jak ten nejvěší debil, že mi to pořád zní blbě. :x
Mám ještě navíc takový ten problém, že cokoliv nahraju nemůžu poslouchat protože hned slyším jak je to blbý. :?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

to jsme na tom stejne ;)

edit:avsak, kdyz to tak posloucham, tak to asi risknu :D
jenom skoda, ze mi zni zkresleni uplne debilne, jak nemam multak ale jen krabku.

ale kapky deste se mi libi.

jo, jeste dotaz: nevite, jak nahravat do audacity tak, aby mi z nej zaroven znel ten backing track?
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Jimator
Bandzone: krbanda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Tak sem se taky prihlasil, ne ze bych si delal zalusk na tu klofnu, ale kdyz sem si poslechl jak hrali ostatni, nedalo mi to. :-)
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

to já bych i tu kejtru bral, je moc pěkná :-) ale prostě mi ty bekyny nic neříkaj
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

Jo, tak jsem tam taky prdnul dvě věci. Nějak nemam čas to více rozebírat, takže je to spíše improvizace, to co mi první napadlo. Ale nějak se to tam moc nehejbe :-)
Nakonec, jsou tam k poslechu jiné zvuky GSP1101 než ty co má digitech na webu.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

feki píše:Jo, tak jsem tam taky prdnul dvě věci. Nějak nemam čas to více rozebírat, takže je to spíše improvizace, to co mi první napadlo. Ale nějak se to tam moc nehejbe :-)
Nakonec, jsou tam k poslechu jiné zvuky GSP1101 než ty co má digitech na webu.
muhehe, když ses zapojil ty, tak to bude hodně drsný :D pamatuju si na tvoje ukázky když jsi prodával multiefekt
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Joo poslechl jsem si tu nahrávku fekiho... je to dost profesionálně zahrané, akorát mi to vůbec nesedělo k tomu bekingu... ale to je prostě fakt asi tím, že jsou tam takové o ničem bekingy...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Giof píše:Joo poslechl jsem si tu nahrávku fekiho... je to dost profesionálně zahrané, akorát mi to vůbec nesedělo k tomu bekingu... ale to je prostě fakt asi tím, že jsou tam takové o ničem bekingy...
mi se to líbilo, podle mě z toho bekynu vymáčkl co to dalo... což je vpostatě jediná šance vzhledem k jejich kvalitě
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

Ta tracky, hlavně to blues je sice ve standartnim klasickém postupu, ale je to dané trochu nezvyklou ritmikou a v podstatě když se do ní zaposloucháš jen jsem jí trochu "Drive" v podkladu kopíroval. Blbý je že to jde pořád po sobě a to ve všech skladbách, ne že by tam nebylo co hrát, ale nějaký vypalovačky od A do Z a až do konce pořád dokola je nemožné a dokonce až někdy uchu nechutné. Tady je třeba asi více nápaditosti a vystihnout to pravé " tohle je dobrej grif" I když jednoduchej, ale prostě chytlavej. Bohužel do těchto tracků je to trochu těžké, ale jde o to to prostě zkusit.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

feki píše:Ta tracky, hlavně to blues je sice ve standartnim klasickém postupu, ale je to dané trochu nezvyklou ritmikou a v podstatě když se do ní zaposloucháš jen jsem jí trochu "Drive" v podkladu kopíroval. Blbý je že to jde pořád po sobě a to ve všech skladbách, ne že by tam nebylo co hrát, ale nějaký vypalovačky od A do Z a až do konce pořád dokola je nemožné a dokonce až někdy uchu nechutné. Tady je třeba asi více nápaditosti a vystihnout to pravé " tohle je dobrej grif" I když jednoduchej, ale prostě chytlavej. Bohužel do těchto tracků je to trochu těžké, ale jde o to to prostě zkusit.
mluvíš mi úplně z duše z duše. track mě musí sám inspirovat právě těma postupama, změnama, tady to prostě nefunguje
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

tak sem se taky zapojil... ale ze to byla fuska neco smysluplnyho do tech podkladu vymejslet :X
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

feki píše:Ta tracky, hlavně to blues je sice ve standartnim klasickém postupu, ale je to dané trochu nezvyklou ritmikou a v podstatě když se do ní zaposloucháš jen jsem jí trochu "Drive" v podkladu kopíroval. Blbý je že to jde pořád po sobě a to ve všech skladbách, ne že by tam nebylo co hrát, ale nějaký vypalovačky od A do Z a až do konce pořád dokola je nemožné a dokonce až někdy uchu nechutné. Tady je třeba asi více nápaditosti a vystihnout to pravé " tohle je dobrej grif" I když jednoduchej, ale prostě chytlavej. Bohužel do těchto tracků je to trochu těžké, ale jde o to to prostě zkusit.
feki koukam ma cil jasnej :D zatim ses muj favorit na tu kytaru, urcite postoupis jeste s nejakou skladbou a to uz si myslim budes mit sanci hodne velikou :)
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Tak jsem se jim taky upsal :D :D :D
Ucítám veškerý návrhy na zlepšení hry. I když uznávám, že jsem ze sebe nevydal maximum ;)
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“