Dark Axel píše:ok, all in all je to shyt ale držím palce zúčastněným
No mě tady už asi hodinu jede to jejich blues a připadám si jak ten nejvěší debil, že mi to pořád zní blbě.
Mám ještě navíc takový ten problém, že cokoliv nahraju nemůžu poslouchat protože hned slyším jak je to blbý.
Jo, tak jsem tam taky prdnul dvě věci. Nějak nemam čas to více rozebírat, takže je to spíše improvizace, to co mi první napadlo. Ale nějak se to tam moc nehejbe
Nakonec, jsou tam k poslechu jiné zvuky GSP1101 než ty co má digitech na webu.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
feki píše:Jo, tak jsem tam taky prdnul dvě věci. Nějak nemam čas to více rozebírat, takže je to spíše improvizace, to co mi první napadlo. Ale nějak se to tam moc nehejbe
Nakonec, jsou tam k poslechu jiné zvuky GSP1101 než ty co má digitech na webu.
muhehe, když ses zapojil ty, tak to bude hodně drsný pamatuju si na tvoje ukázky když jsi prodával multiefekt
Joo poslechl jsem si tu nahrávku fekiho... je to dost profesionálně zahrané, akorát mi to vůbec nesedělo k tomu bekingu... ale to je prostě fakt asi tím, že jsou tam takové o ničem bekingy...
Giof píše:Joo poslechl jsem si tu nahrávku fekiho... je to dost profesionálně zahrané, akorát mi to vůbec nesedělo k tomu bekingu... ale to je prostě fakt asi tím, že jsou tam takové o ničem bekingy...
mi se to líbilo, podle mě z toho bekynu vymáčkl co to dalo... což je vpostatě jediná šance vzhledem k jejich kvalitě
Ta tracky, hlavně to blues je sice ve standartnim klasickém postupu, ale je to dané trochu nezvyklou ritmikou a v podstatě když se do ní zaposloucháš jen jsem jí trochu "Drive" v podkladu kopíroval. Blbý je že to jde pořád po sobě a to ve všech skladbách, ne že by tam nebylo co hrát, ale nějaký vypalovačky od A do Z a až do konce pořád dokola je nemožné a dokonce až někdy uchu nechutné. Tady je třeba asi více nápaditosti a vystihnout to pravé " tohle je dobrej grif" I když jednoduchej, ale prostě chytlavej. Bohužel do těchto tracků je to trochu těžké, ale jde o to to prostě zkusit.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
feki píše:Ta tracky, hlavně to blues je sice ve standartnim klasickém postupu, ale je to dané trochu nezvyklou ritmikou a v podstatě když se do ní zaposloucháš jen jsem jí trochu "Drive" v podkladu kopíroval. Blbý je že to jde pořád po sobě a to ve všech skladbách, ne že by tam nebylo co hrát, ale nějaký vypalovačky od A do Z a až do konce pořád dokola je nemožné a dokonce až někdy uchu nechutné. Tady je třeba asi více nápaditosti a vystihnout to pravé " tohle je dobrej grif" I když jednoduchej, ale prostě chytlavej. Bohužel do těchto tracků je to trochu těžké, ale jde o to to prostě zkusit.
mluvíš mi úplně z duše z duše. track mě musí sám inspirovat právě těma postupama, změnama, tady to prostě nefunguje
feki píše:Ta tracky, hlavně to blues je sice ve standartnim klasickém postupu, ale je to dané trochu nezvyklou ritmikou a v podstatě když se do ní zaposloucháš jen jsem jí trochu "Drive" v podkladu kopíroval. Blbý je že to jde pořád po sobě a to ve všech skladbách, ne že by tam nebylo co hrát, ale nějaký vypalovačky od A do Z a až do konce pořád dokola je nemožné a dokonce až někdy uchu nechutné. Tady je třeba asi více nápaditosti a vystihnout to pravé " tohle je dobrej grif" I když jednoduchej, ale prostě chytlavej. Bohužel do těchto tracků je to trochu těžké, ale jde o to to prostě zkusit.
feki koukam ma cil jasnej zatim ses muj favorit na tu kytaru, urcite postoupis jeste s nejakou skladbou a to uz si myslim budes mit sanci hodne velikou