kombo do domu

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Knorecek

kombo do domu

Příspěvek od Knorecek »

Ahoj může mi někdo poradit nějaký levnější kombo? výkon tak do 30W a aby se hodilo do metalu
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

no, nerekl jsi co je levnejsi :)
chces to vazne jenom na metal?
pokud ne, tak doporucim Vox Valvetronix 15W nebo Roland Cube 20X, oboji vcelku univerzalni komba s efektama.
Nebo pripadne Fender FM 15 a nejakej multiefekt k tomu.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Knorecek

Příspěvek od Knorecek »

no může to byt i na rock a hard rock, jinak díky za radu
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Do domu je 30W zbytečně moc. Postačí bohatě 20, 15, 10 i méně (kdo zná MicroCube s 2W, ten ví své...)

Jinak doporučuju něco z řad Roland Cube nebo Crate FlexWave, ten výkon si rozmysli sám...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
zepp

Příspěvek od zepp »

Na dom můžu doporučit Fender G-DEC Junior. Je to 15W a no dom je to víc než dost. Bydlím v paneláku a nedovolím si dát Volume víc jak na dvojku. Zkoušel jsem i Roland Micro Cube a Micro Cube RX a ten Fender se mně líbil zvukově nejvíc. Navíc má kromě bicích i doprovod což je také velké plus.
Kopie Ibanez RG-handmade, Vintage LP V100TSB, Vintage VS6 SG GH, ADA MP1 Classic, Fender G-DEC Junior
absolute__

Příspěvek od absolute__ »

já mám crate fw15 a sem uplně spoko. Nevýhodou u trohodle komba je to, ze kdyz si das clean, tak to moc nejde poznat, kdyz to das hlasiteji..dost to v tom skvrci, ale na ten metal, hardrock etc. to e uplna pohoda, muzu doporučit :-)
Ibanez GRG 170DX
Crate FW15/Marshall (repro)
Asus U80V --> Line 6 UX2

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“