Rozhodnul jsem se konečně pořídit nějaký kombíčko, abych se tak říkajíc kytarově osamostatnil
Teď k parametrům... Mám k dispozici nějakých max. 9000Kč. Chtěl bych aby kombo bylo co nejlépe vybavené (sluchátkový výstup na cvičení v paneláku, výstup pro případné připojení dalšího repráku nebo do mixu..atd.). Co se týče výkonu, tak počítám, že 30W je minimum, optimální by asi bylo něco okolo 50-60W. Chtěl bych to kombo jak na cvičení doma (sluchátka), tak i případné na hraní ve zkušebně nebo v klubu.
Z výše uvedeného a z informací, které jsem načerpal zde a na youtube mi zatím jako dva favorité vycházejí komba Roland Cube 60 a Vox Valvetronix 30 (50)... Pokud jde o styl, tak bych chtěl hrát hlavně rock'n'roll, rock, bigbít (50.-70. léta), případně blues... Jen na doplnění, hraju na kytaru Squier Stratocaster (3single).
Mohli byste mi prosím poradit, které z uvedených komb by pro mě bylo vhodnější? Případně i můžete navrhnout jiné alternativy podle uvedených požadavků... Momentálně jsem ve stádiu vybírání, obcházení krámů a zkoušení, takže se mi hodí každá rada...
Díky moc za odpovědi.