Saada AXL - Je vhodná pro začátečníka?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Charvy

Saada AXL - Je vhodná pro začátečníka?

Příspěvek od Charvy »

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda by tento komplet (http://kytary.cz/axl-kytarova-sada-kyta ... 48:0:0:1:0) byl vhodný pro začátečníka ?
Naposledy upravil(a) Nero dne 9.07.2009 20:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Bude vhodné se naučit psát předměty threadů...
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Re: Je vhodná ?

Příspěvek od McKozias »

nevim jak stou kytarou ale to kombo bude pekny chrlak..ale jestli jsi uplne zacatecnik tak se na tom urco neco naucis a pak to posles dal no
Charvy

Příspěvek od Charvy »

No jsem uplny zacatecnik, tak ja to asi zkusim ;-)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

ale jestli mas nakyho znamyho co se vyzna tak ho vytahni nekam do obchodu, mozna by se i naslo neco lepsiho za ty penize
Charvy

Příspěvek od Charvy »

No, tak ja vytahnu toho znamyho radsi, snad poradi ;-)
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Rozhodně by se našlo něco lepšího, všechny AXL na kteýr jsme hrál byly tak mizerně seřízený, že leckde vůbec nehrály a o nějakých vibracích dřeva si mohly nechat jen zdát :) Tuhle sadu bych viděl na "něco jako je sada od Staggu".
Investoval bych litr navíc a koupil levnýho Corta řady G(200/210) a z bazaru Laneyho LX nebo Fendera FM.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
panedge

Příspěvek od panedge »

No jasně vibrace dřeva :roll: pane bože dyk to je začátečník je jasný že mu to bude stačit i kdyby to bylo koště se strunama ...já fakt kolikrát nechápu co tady je za rady,ne ať si koupí Gibson ten vibruje :roll:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

nebo mobil s vibracema at na to prilepi..ne fakt, jestli uplne zacinas tak to kup, nak to pretrp a uc se zaklady a za par mesicu kup lepsi..nebo se na to vykasli a setri rovnou..nic jineho me nenapada
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

panedge píše:No jasně vibrace dřeva :roll: pane bože dyk to je začátečník je jasný že mu to bude stačit i kdyby to bylo koště se strunama ...já fakt kolikrát nechápu co tady je za rady,ne ať si koupí Gibson ten vibruje :roll:
No, já když mám na výběr, jestli si koupím sh*t za 3000 nebo něco obstojnýho za 3000, tak volím druhou možnost. Ty ne?

Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

ale tak za ty penize se toho moc vibrujciho nesezene nebo ne?radsi bych koukal at to aspon chvilku drzi ladeni
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Asanoth píše:Rozhodně by se našlo něco lepšího, všechny AXL na kteýr jsme hrál byly tak mizerně seřízený, že leckde vůbec nehrály a o nějakých vibracích dřeva si mohly nechat jen zdát :) Tuhle sadu bych viděl na "něco jako je sada od Staggu".
Investoval bych litr navíc a koupil levnýho Corta řady G(200/210) a z bazaru Laneyho LX nebo Fendera FM.
Tak si to serid a bude to hrat ne? :lol: :lol: dalsi perla. Neserizena kytara ti bude hrat hnusne i kdyby byla za 50k ;)
panedge

Příspěvek od panedge »

Asanoth píše:
panedge píše:No jasně vibrace dřeva :roll: pane bože dyk to je začátečník je jasný že mu to bude stačit i kdyby to bylo koště se strunama ...já fakt kolikrát nechápu co tady je za rady,ne ať si koupí Gibson ten vibruje :roll:
No, já když mám na výběr, jestli si koupím sh*t za 3000 nebo něco obstojnýho za 3000, tak volím druhou možnost. Ty ne?

Hele když je někdo začátečník musí stačit všechno,když seš zapálenej tak hraješ na cokoliv.A jinak nevidím nic jinýho za 3 litry co by nebyl sh*t :wink: (ani za 4 ani za 5 ani za 10)
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
loos

Příspěvek od loos »

panedge píše:
Asanoth píše:

Hele když je někdo začátečník musí stačit všechno,když seš zapálenej tak hraješ na cokoliv.A jinak nevidím nic jinýho za 3 litry co by nebyl sh*t :wink: (ani za 4 ani za 5 ani za 10)
myslim že proto psal...aby mu někdo poradil...bude mít sh*t tak jako tak ale něco může být víc sh*t a něco míň...co si vybereš? :D a navíc když koupí přibližně něco takovýho co doporučuje Asanoth z bazaru tak se na tom něco naučí a pak to pošle dál za stejnou cenu :!:
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Nevrin

Příspěvek od Nevrin »

to Charvy: kolik máš pěněz, nebo kolik by jsi yl ochoten do kytary + příslušenství vrazit?
Charvy

Příspěvek od Charvy »

No, já bych byl ochoton i 7000 kč, ale naši by mi to asi nedovolily, ale bylo by to za mí takže cca. do těch 7 000 kč
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

A co posloucháš za hudbu?

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
Charvy

Příspěvek od Charvy »

Rock, Metal, Punk, Rock'n'Roll, nekdy i Blues a Jazz apod.
panedge

Příspěvek od panedge »

Já na tvým místě bych to udělal asi takhle:zajet do Prahy ,jít do nějakých hudebnin ,kde maj větší výběr,trochu se porozhlídnout co tam maj ,pár kytar vyzkoušet a myslím že na něco příjemnýho co by ti stačilo narazíš.A i na kompletu do 6-7 tisíc se dá krásně naučit hrát a pracovat s kytarou ,no a za pár let ,nebo dřív podle toho jak budeš pilnej si koupíš něco lepšího a už budeš vědět co by ti asi vyhovovalo ne?
Charvy

Příspěvek od Charvy »

No, když to je takovej problém, do Prahy to mam cca. 2 a půl hodiny cesty
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Charvy píše:Rock, Metal, Punk, Rock'n'Roll, nekdy i Blues a Jazz apod.
Pokud máš 7k, tak Cort G210 + Roland MicroCube/Roland Cube 20X/Roland Cube 15X podle peněz. Podle mě perfektní kombinace do začátku a to kombo Ti zůstane asi na furt, pokud nebudeš chtít hrát přes komp.

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“