Saada AXL - Je vhodná pro začátečníka?
Pravidla fóra
Saada AXL - Je vhodná pro začátečníka?
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda by tento komplet (http://kytary.cz/axl-kytarova-sada-kyta ... 48:0:0:1:0) byl vhodný pro začátečníka ?
chtěl bych se zeptat, zda by tento komplet (http://kytary.cz/axl-kytarova-sada-kyta ... 48:0:0:1:0) byl vhodný pro začátečníka ?
Naposledy upravil(a) Nero dne 9.07.2009 20:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Bude vhodné se naučit psát předměty threadů...
Důvod: Bude vhodné se naučit psát předměty threadů...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Je vhodná ?
nevim jak stou kytarou ale to kombo bude pekny chrlak..ale jestli jsi uplne zacatecnik tak se na tom urco neco naucis a pak to posles dal no
No jsem uplny zacatecnik, tak ja to asi zkusim 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ale jestli mas nakyho znamyho co se vyzna tak ho vytahni nekam do obchodu, mozna by se i naslo neco lepsiho za ty penize
No, tak ja vytahnu toho znamyho radsi, snad poradi 
Rozhodně by se našlo něco lepšího, všechny AXL na kteýr jsme hrál byly tak mizerně seřízený, že leckde vůbec nehrály a o nějakých vibracích dřeva si mohly nechat jen zdát
Tuhle sadu bych viděl na "něco jako je sada od Staggu".
Investoval bych litr navíc a koupil levnýho Corta řady G(200/210) a z bazaru Laneyho LX nebo Fendera FM.
Investoval bych litr navíc a koupil levnýho Corta řady G(200/210) a z bazaru Laneyho LX nebo Fendera FM.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
No jasně vibrace dřeva
pane bože dyk to je začátečník je jasný že mu to bude stačit i kdyby to bylo koště se strunama ...já fakt kolikrát nechápu co tady je za rady,ne ať si koupí Gibson ten vibruje 
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
nebo mobil s vibracema at na to prilepi..ne fakt, jestli uplne zacinas tak to kup, nak to pretrp a uc se zaklady a za par mesicu kup lepsi..nebo se na to vykasli a setri rovnou..nic jineho me nenapada
No, já když mám na výběr, jestli si koupím sh*t za 3000 nebo něco obstojnýho za 3000, tak volím druhou možnost. Ty ne?panedge píše:No jasně vibrace dřevapane bože dyk to je začátečník je jasný že mu to bude stačit i kdyby to bylo koště se strunama ...já fakt kolikrát nechápu co tady je za rady,ne ať si koupí Gibson ten vibruje
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ale tak za ty penize se toho moc vibrujciho nesezene nebo ne?radsi bych koukal at to aspon chvilku drzi ladeni
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Tak si to serid a bude to hrat ne?Asanoth píše:Rozhodně by se našlo něco lepšího, všechny AXL na kteýr jsme hrál byly tak mizerně seřízený, že leckde vůbec nehrály a o nějakých vibracích dřeva si mohly nechat jen zdátTuhle sadu bych viděl na "něco jako je sada od Staggu".
Asanoth píše:No, já když mám na výběr, jestli si koupím sh*t za 3000 nebo něco obstojnýho za 3000, tak volím druhou možnost. Ty ne?panedge píše:No jasně vibrace dřevapane bože dyk to je začátečník je jasný že mu to bude stačit i kdyby to bylo koště se strunama ...já fakt kolikrát nechápu co tady je za rady,ne ať si koupí Gibson ten vibruje
Hele když je někdo začátečník musí stačit všechno,když seš zapálenej tak hraješ na cokoliv.A jinak nevidím nic jinýho za 3 litry co by nebyl sh*t
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
myslim že proto psal...aby mu někdo poradil...bude mít sh*t tak jako tak ale něco může být víc sh*t a něco míň...co si vybereš?panedge píše:Asanoth píše:No, já když mám na výběr, jestli si koupím sh*t za 3000 nebo něco obstojnýho za 3000, tak volím druhou možnost. Ty ne?panedge píše:No jasně vibrace dřevapane bože dyk to je začátečník je jasný že mu to bude stačit i kdyby to bylo koště se strunama ...já fakt kolikrát nechápu co tady je za rady,ne ať si koupí Gibson ten vibruje
Hele když je někdo začátečník musí stačit všechno,když seš zapálenej tak hraješ na cokoliv.A jinak nevidím nic jinýho za 3 litry co by nebyl sh*t(ani za 4 ani za 5 ani za 10)
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
to Charvy: kolik máš pěněz, nebo kolik by jsi yl ochoten do kytary + příslušenství vrazit?
No, já bych byl ochoton i 7000 kč, ale naši by mi to asi nedovolily, ale bylo by to za mí takže cca. do těch 7 000 kč
A co posloucháš za hudbu?
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Rock, Metal, Punk, Rock'n'Roll, nekdy i Blues a Jazz apod.
Já na tvým místě bych to udělal asi takhle:zajet do Prahy ,jít do nějakých hudebnin ,kde maj větší výběr,trochu se porozhlídnout co tam maj ,pár kytar vyzkoušet a myslím že na něco příjemnýho co by ti stačilo narazíš.A i na kompletu do 6-7 tisíc se dá krásně naučit hrát a pracovat s kytarou ,no a za pár let ,nebo dřív podle toho jak budeš pilnej si koupíš něco lepšího a už budeš vědět co by ti asi vyhovovalo ne?
No, když to je takovej problém, do Prahy to mam cca. 2 a půl hodiny cesty
Pokud máš 7k, tak Cort G210 + Roland MicroCube/Roland Cube 20X/Roland Cube 15X podle peněz. Podle mě perfektní kombinace do začátku a to kombo Ti zůstane asi na furt, pokud nebudeš chtít hrát přes komp.Charvy píše:Rock, Metal, Punk, Rock'n'Roll, nekdy i Blues a Jazz apod.
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C