Mám dobrou Westernovku jakou klasiku?
Pravidla fóra
Mám dobrou Westernovku jakou klasiku?
Zdravim všechny. Chci se zeptat, jelikož mám doma jen Westernovku, kterou by jste mi doporučili klasiku do těch 4000,- na takový lehký hraní, vybrnkávání?
Re: Mám dobrou Westernovku jakou klasiku?
To bych radši prodal westernovku a koupil lepší nástroj. Případně si jen nechal tu starou a šetřil na nový auto
Vybrnkávat se dá velmi dobře i na westernovku.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- 60'Rock_N'_Roll
Koukej po firmě Admira. Jejich model Monica má perfektní dynamiku
Wow taková solidní pálka za Admira Monica, ale má dobrý hodnocení jak vidím
ok dík prostuduju to.
Pálka? Ta je zrovna dost levná na to že má masivní cedrovou desku a slušně hrajeHubysek píše:Wow taková solidní pálka za Admira Monica, ale má dobrý hodnocení jak vidímok dík prostuduju to.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ále no tak, vybrnkávat se na ní dá, ale pokud to chceš srovnávat s klasikou - to jako proslulé tvrzení "hrát se na to dá" z předváděčky nejmenovaných low-end kytarAsanoth píše:To bych radši prodal westernovku a koupil lepší nástroj. Případně si jen nechal tu starou a šetřil na nový auto![]()
Hubysek: Pokud chceš do 4000, koukni na řadu C od Washburnu (C80 je ted na kytarách.cz ve slevě za 3900). A kdyby to šlo, tak bych ti doporučil si přišetřit na 5400 a koupit Manuel Rodriguez C8. Nebo teď koukám, že za 5200 je ve slevě C9.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- ...EDGE...
Co mi tu cpete zahranicni firmy kterym nikdo neveri, kupujte nasi kvalitu: Strunal.
- 60'Rock_N'_Roll
...EDGE... píše:Co mi tu cpete zahranicni firmy kterym nikdo neveri, kupujte nasi kvalitu: Strunal.
Admiře věřim maximálně. Deset let sem na ní hrál a nikdy mě nazklamala.
Tak to je nálož, ok dík za rady napíšu až nakoupim.