Mám dobrou Westernovku jakou klasiku?

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
Hubysek

Mám dobrou Westernovku jakou klasiku?

Příspěvek od Hubysek »

Zdravim všechny. Chci se zeptat, jelikož mám doma jen Westernovku, kterou by jste mi doporučili klasiku do těch 4000,- na takový lehký hraní, vybrnkávání?
Asanoth

Re: Mám dobrou Westernovku jakou klasiku?

Příspěvek od Asanoth »

To bych radši prodal westernovku a koupil lepší nástroj. Případně si jen nechal tu starou a šetřil na nový auto ;)
Vybrnkávat se dá velmi dobře i na westernovku.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

Koukej po firmě Admira. Jejich model Monica má perfektní dynamiku
Hubysek

Příspěvek od Hubysek »

:-D sorry Seagull za 11 klacků fakt prodávat nechci... Chci jen neco levnějšího na nylonový struny
Hubysek

Příspěvek od Hubysek »

Wow taková solidní pálka za Admira Monica, ale má dobrý hodnocení jak vidím :-) ok dík prostuduju to.
woro90

Příspěvek od woro90 »

Hubysek píše:Wow taková solidní pálka za Admira Monica, ale má dobrý hodnocení jak vidím :-) ok dík prostuduju to.
Pálka? Ta je zrovna dost levná na to že má masivní cedrovou desku a slušně hraje :roll: Pokud chceš jenom nějakou krabici s krkem a nylonovými strunami, najdi si dobrý kus mezi staggy nebo kup nějakou starou čundráckou v použitelném stavu. Nebo se na nylony vybodni a prostě si brnkej na toho seagulla.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Asanoth píše:To bych radši prodal westernovku a koupil lepší nástroj. Případně si jen nechal tu starou a šetřil na nový auto ;)
Vybrnkávat se dá velmi dobře i na westernovku.
Ále no tak, vybrnkávat se na ní dá, ale pokud to chceš srovnávat s klasikou - to jako proslulé tvrzení "hrát se na to dá" z předváděčky nejmenovaných low-end kytar :wink:

Hubysek: Pokud chceš do 4000, koukni na řadu C od Washburnu (C80 je ted na kytarách.cz ve slevě za 3900). A kdyby to šlo, tak bych ti doporučil si přišetřit na 5400 a koupit Manuel Rodriguez C8. Nebo teď koukám, že za 5200 je ve slevě C9.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Co mi tu cpete zahranicni firmy kterym nikdo neveri, kupujte nasi kvalitu: Strunal.
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

...EDGE... píše:Co mi tu cpete zahranicni firmy kterym nikdo neveri, kupujte nasi kvalitu: Strunal.

Admiře věřim maximálně. Deset let sem na ní hrál a nikdy mě nazklamala.
Hubysek

Příspěvek od Hubysek »

Tak to je nálož, ok dík za rady napíšu až nakoupim.
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“