Vojta : Věř mi,že to není to samé. Viděl jsem ve vlákně o Rubym, žes s ním nasral sousedy, to se mě stává vyjímečně a když, tak to musím ohulené už fakt moc. Momentálně sice nevlastním nic, přes co by hodně hlasitě poslouchatelně dalo hrát na kytaru, ale tak hudba přes to Universum a homemade 8" reprobedny už fakt řve pořádně. Je to i naopak, sousedka se nám párkrát omlouvala, že prala a pračka jí mlátila do stěny,která sousedí s naší jídelnou a že nás to muselo obtěžovat, ale nebylo slyšet vůbec nic. Ale zase něco jiného je hrát u nás ve sklepě, z tama to ide slyšet na ulic. A nějaký hňup, co bydlí v protější řadě asi o 4 baráky vedle, semtam ve sklepě hraje na bicí a to je slyšet úplně všude a s**e to tady úplně všeckých
Ještě k tomu výkonu : Předtím jsem to nenapsal dobře, teď podle datasheetu : Při impedanci 8ohm a napájecím napětí sym. 35V má zesilovač dávat 70W. Já ho budu připojovat na 12", 80W reprák o impedanci 8ohm a napájet sym. 25V.
K těm efektům; já je tam chci dát,abych je pak mohl přepínat footswitchem v jednej kysni,který k tomu taky dodělám. Mastery od nich nebudou na max ani náhodou.