Pochopitelně záleží na kvalitě PA. A pochopitelně je důležité to, aby presety byly nastavené na aparaturu, s kterou se budou používat, a ne na ntb repráčky či jiné počítačové bedny. Proto jsem psal, že je důležité se věnovat nastavení presetů.Taky bude záležet jaké to je PA. Mám doma PA od RH sound-300 w, zvuk mě nenadchnul, nejspíš to bude tím že mám presety dělané na bedničky od počítače. Jenom je tady zádrhel-bratr má v Brně notebook na kterém si dělám presety a nahrávám přes Reaper, tedy si musím počkat a pohrát si s tím. Doufám že z toho něco vytáhnu, a tímhle si jsem jistý, protože jsem to zkoušel na dvou různých bedničkách a jedné PA bedně a pokaždé to znělo jinak, ten POD má milion nastavení.
Animals As Leaders naživo? V tom videu co jsem přihazoval má Tosin Abasi sestavu v tomto pořadí-Axe FX/VHT 2:50:2-Orange PPC212. Na tom lampovém konci něco bude. Má nespokojenost může plynout ze snímačů-zatím tam mám pasivní EMG-H4, budu měnit za EMG 707 nebo 81-7.
Na video na YT bych moc nespoléhal. Nikdy nevíš, co tam kdo ještě upravil nebo co ti se zvukem udělalo uploadování na YT. Naživo Abasi hrál do PA.
EMG HZ H4 je sh*t. Nedivím se, že nejsi spokojený.