chtěl bych se zeptat, zda někdo z vás nešel studovat dirigování a popřípadně na jakou šli školu. Rád bych totiž šel dirigování studovat, ale nevim, jestli je lepší Pražská konzervatoř či Konzervatoř Jaroslava Ježka, na jakou jsou obtížnější talentovky apod. Za všechny informace předem díky!
Dirigování
Pravidla fóra
Dirigování
Ahoj všici,
chtěl bych se zeptat, zda někdo z vás nešel studovat dirigování a popřípadně na jakou šli školu. Rád bych totiž šel dirigování studovat, ale nevim, jestli je lepší Pražská konzervatoř či Konzervatoř Jaroslava Ježka, na jakou jsou obtížnější talentovky apod. Za všechny informace předem díky!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Dirigování
Zkus hledat, pár studentů konzervatoře současných i bývalých tu je, a mluví se o tom v pár tématech, nicméně co si pamatuju, tak nikdo nešel cestou dirigenta.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Mám to čistě z doslechu, ale jde o to, jestli současně s tím pracuješ/studuješ, v takovym případě je vstřícnější podle toho, co jsem slyšel, Ježkárna. Každopádně bych šel spíš do Brna, tam se to studuje v kombinaci s kompozicí 
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Díky za veškeré info 
Na to Brno jsem se koukal, tam by byli problém spíš ty talentovky, konkrétně ta hra na piano... Nevíte, jakej je o Dirigování zájem - hlásí se každoročně hodně lidí?
Na to Brno jsem se koukal, tam by byli problém spíš ty talentovky, konkrétně ta hra na piano... Nevíte, jakej je o Dirigování zájem - hlásí se každoročně hodně lidí?
-
John M. William
Klavír máš ale i na Ježkárně.. Moc velký zájem o dirigování není.Hodinar píše:Díky za veškeré info

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.