v rámci hledání svého zvuku jsem začal docela hodně kreslit, což se zejména na koncertech, kde jste obloženi mikrofony a odposlechy, dost negativně projevuje v podobě brumu. Ač stále zvažuju HB ke kobyle, mnohem víc se přikláním k myšlence bezbrumových singlů...
Styl zvuku se mi líbí, jakej mají ty Stock Fendery, rád bych něco podobného. Co se týče zde doporučovaných Area nn, VŠECHNY DiMarzia, na který jsem kdy hrál(nebyly jich desítky, to uznávám), mi přišly oproti ostatním snímačům vyjma EMG dost bez života. Tuhle moji tezi poporují i řídká srovnání na youtube, kde se podle mě oproti klasickým, bohužel brumícím, sadám od Fendera od 59 po Texas prostě nechytají.
Bohužel v porovnání snímačů jsem se vždycky věnoval hlavně HB, kde pro mě ale naprosto zvítězily Seymoury svým čistým živým jiskrným zvukem.
Cena lidská(=ne 5000 za sadu), dostupnost na bazaru, popř. nějak přes ebay, ale radši bych to koupil tady...
Máte někdo nějaké tipy?
Styl progressive rock> Rush, Transatlantic atp., spíš kytarovka než klávesově zaměřená(ostatně klávesy od ledna nemáme
Díky