Fretless - Vlastní výroba

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
HumanDeath
Kontaktovat uživatele:

fretless guitar

Příspěvek od HumanDeath »

bezprazcova kytara je naprosto normalni,ale moc se nevidi:-) ze by narocnost hry?
kytara Ibanez GRG 270B, fretless baskytara Fokus V 950 aktiv, aparatura: Laney LV300H+ 260 Kustom box 4x 12"Celestion, AMPEG - Kombo Bass Amp Serie BA-115
Asanoth

Re: fretless guitar

Příspěvek od Asanoth »

HumanDeath píše:bezprazcova kytara je naprosto normalni,ale moc se nevidi:-)
to zni logicky :D ;)
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Jak by hrála polobezpažcovka? Pražce do 12. a dál fretless? Aneb: Kámoš má pučenou mojí Dimavery PB a až si koupí svojí tak co já s touhle..
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
HumanDeath
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HumanDeath »

Moleek píše:Jak by hrála polobezpažcovka? Pražce do 12. a dál fretless? Aneb: Kámoš má pučenou mojí Dimavery PB a až si koupí svojí tak co já s touhle..
Já myslim, že by to hrálo zajímavě..Určitě by to bylo rozmanité 8) A když nevíš coby a je to stará kytara, proč to nezkusit.....Určitě tím nic nezkazíš a když by to hrálo na prd, tak vytrháš i ty zbylý pražce...Já osobně bych ale udělal komplet bezpražec :twisted:
kytara Ibanez GRG 270B, fretless baskytara Fokus V 950 aktiv, aparatura: Laney LV300H+ 260 Kustom box 4x 12"Celestion, AMPEG - Kombo Bass Amp Serie BA-115
kodl258

Re: Fretless - Vlastní výroba

Příspěvek od kodl258 »

Kamarád si na akustické base nechal vytrhat pražce, bohužel jsem mu to nerozmluvil. Hmatník je ale ebenový (nebo tak aspoň vypadá), bude postup tmelení pomocí disperzního lepidla a pilin uvedený na začátku vlákna fungovat i tady? Není eben moc "mastný"?
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“