přemýšlím o hlavě MARSHALL MA 50 H. Nemáte s ní zkušenosti? (vím, že podobné téma tady je, ale mám pár otázek)
(nepište prosím že je to sra*ka atd
Tak to rozhodně, u toho Marshalla by ti aspoň nemělo hrozit usmažení elektřinou...rene píše:...existujou rozhodně horší věci, třeba Fidek...
To je asi tak stejně smysluplná a přínosná věta, jako ta, že "všichni, co to chválí, jsou buď hluší nebo nemají srovnání s pořádným aparátem". Takovýhle soudů bych se opravdu vyvaroval.Miki97 píše:Já bych to viděl tak, že ti, kteří tu říkají že MA 50 je sra*** na něj nikdy nehrali
Miki97 píše:Já bych to viděl tak, že ti, kteří tu říkají že MA 50 je sra*** na něj nikdy nehrali, ok není to ten MARSHALL MADE IN ENGLAND, ale za ty peníze..stačí si jen pohrát s korekcemi a máš to![]()
Pro ty ''zoufalce'' co říkají že zkreslení má hodně bassů apod. je tu tohle video;) http://www.youtube.com/watch?v=zb4M-M0HGsU (sice se v něj testuje kytara, ale ten pár řečí je tam i o marshallu (česky)
Alternátor píše:Tak to rozhodně, u toho Marshalla by ti aspoň nemělo hrozit usmažení elektřinou...rene píše:...existujou rozhodně horší věci, třeba Fidek...
Asi's mel smulu na spatny kusNero píše:Nic proti, ale ani MT2 není zrovna etalon v oblasti kvalitního zvuku...
souhlas. jednou jsem přes něj hrál s kapelou přes "clean" kanál (na jcm 800).Alternátor píše:Tak nevím, ale zapojit na Fidka Metal Zone mi příjde jako prasárna největšího kalibru. Metal Zone dokáže dokonale zprznit jakkoliv dobrej zvuk, co to asi musí udelat s timhle?
a divíš se ? vem si kolik tě stojí JCM800 a kolik stojí ta krabka? to je prostě zase haluz jak tohle můžeš vůbec srovnávat?reason píše:souhlas. jednou jsem přes něj hrál s kapelou přes "clean" kanál (na jcm 800).Alternátor píše:Tak nevím, ale zapojit na Fidka Metal Zone mi příjde jako prasárna největšího kalibru. Metal Zone dokáže dokonale zprznit jakkoliv dobrej zvuk, co to asi musí udelat s timhle?snad jen na nějaký synteticky-plastový death metal by se to uživilo. každopádně marshall to už opravdu nebyl