zkreslovadlo na hevík kolem 2k

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Pejsvidek píše:Jack hammer je podle me tak maximalne na poprock. Vubec nema silny zkresleni...
:shock: :shock: Nezapomnel jsi ho treba zapnout? Jackhammer ma gainu dostatek i na metal, tak jsi mel budto chybnej kus, nebo ... je chyba nekde jinde :lol:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Hehe :) ne nevim kde byla chyba, ale ted mam Digitech grunge a je to super, ten jackhammer me nijak neoslnil.
Graywolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graywolf »

já teda byl dneska ozkoušet ten jh1.
pro mě naprosto perfektní zvuk, krásně čitelnej i s vyžším gainem, člověk se u něj nebojí že by ho rozšlápl, široká škála zvuků který se mi hlavně dost líbily.. distortion mě na něm sedl perfektně, overdrive se mě zdál taky slušnej ale já prostě nikdy na žádnej overdrive nebyl :)
asi sme se už rozhodnul... z rata sem slyšel jen ukázky na netu a nijak nezdály se mi až tak slavný...

a k tomu že to není nějakej extrémní zabíjáckej hi-gain... to mě vůbec nevadí, lepší tvrdějc hrát na lehčím zkreslení než spolíhat že to za mě krabička zahluší..... hlavně chcu aby byl zvuk krásně čitelnej i při slušným zkreslení.
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Graywolf píše:to sou nějaký hi-gainy ne? o to moc nestojím
Tak hi - gain z toho dostaneš taky ale sou to universální efekty však si je tady na foru poslechni myslím si že byli dělané hlavně na heavy metal....
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Pejsvidek píše:
Nero píše:Jackhammer určitě není špatnej, pokud chceš i jinj názor - Boss DS-1, ten je hodně univerzální a seděl byna to, co chceš..
Jack hammer je podle me tak maximalne na poprock. Vubec nema silny zkresleni...
os í zkreslení nejde.... de o barvu zuku... silnej je dost
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Pejsvidek píše:Hehe :) ne nevim kde byla chyba, ale ted mam Digitech grunge a je to super, ten jackhammer me nijak neoslnil.
třeba to bude tím že grunge není zkreslovadlo ale přebuzovadlo.... mám pro tebe radu jak dosáhneš ještě lepšího zvuku - postav 2 hlavy tak že místo zátěže zapojíš 2. oboje vyhoď na max... to bude sound co se ti bude líbit
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Graywolf píše: asi sme se už rozhodnul... z rata sem slyšel jen ukázky na netu a nijak nezdály se mi až tak slavný...
možná kdybys je postavil vedle sebe pochoíš proč slavní kytaristi volí rata...
noc33

Příspěvek od noc33 »

No právě, že ten rat je heavy jako prase( ale 80. léta). Zkus si metal muffa, mají ho ve třech verzích, já mám pocket metal muff, jen dva potenciometry a paráda.
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Ano, aj ten Metal Muff mozem len doporucit. Mam ho z druhej ruky za 2000, velmi variabilny a dokonale pohodlny :)
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

turbo_MaCk píše:
třeba to bude tím že grunge není zkreslovadlo ale přebuzovadlo.... mám pro tebe radu jak dosáhneš ještě lepšího zvuku - postav 2 hlavy tak že místo zátěže zapojíš 2. oboje vyhoď na max... to bude sound co se ti bude líbit
No tak me se libi zvuk treba Parkway drive, proste takovej metal/HC. Kdyz to podladim a projedu 3 tlusty horni struny a citim tu silu :) To je pro me super zvuk.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Pejsvidek píše:
turbo_MaCk píše:
No tak me se libi zvuk treba Parkway drive, proste takovej metal/HC. Kdyz to podladim a projedu 3 tlusty horni struny a citim tu silu :) To je pro me super zvuk.
oh yeah... to není můj styl :wink:
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Braniik píše:Ano, aj ten Metal Muff mozem len doporucit. Mam ho z druhej ruky za 2000, velmi variabilny a dokonale pohodlny :)
Máš nějakou ukázku?
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Myslím že tobě by stačil hot rod nebo hot head.
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Ukazku nemam, ale rad nejaku spravim ;) V priebehu vikendu...
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Záleží hodně i na snímačích, jinak pedály od bosse nemají true bypass, ale nikdy jsem nepoznal zásadní rozdíl. Jinak jak již bylo řečeno BOSSáckej DS-1 je asi to co hledáš.
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Isachs píše:Záleží hodně i na snímačích, jinak pedály od bosse nemají true bypass, ale nikdy jsem nepoznal zásadní rozdíl. Jinak jak již bylo řečeno BOSSáckej DS-1 je asi to co hledáš.
Tos řekl krásně...
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

hardcore guitarist píše:
Isachs píše:Záleží hodně i na snímačích, jinak pedály od bosse nemají true bypass, ale nikdy jsem nepoznal zásadní rozdíl. Jinak jak již bylo řečeno BOSSáckej DS-1 je asi to co hledáš.
Tos řekl krásně...
rozdil je poznat a to docela brutalne... ja si to taky valil pekne deset let pres nebypassove krabky a kably za 150 Kc... kdyz sem pak do komba vrazil kabel za 600,- a truebypassovou krabku, tak jsem pochopil, kde byla driv ta "chyba" ve zvuku... rozdil je asi takovy, ze kdyz mate sh*t kabel a netruebypass krabku, tak je to jako byste stahli tonovou clonu na kytare tak na 2/3.
Calex99

Příspěvek od Calex99 »

Já mam tedy krabku od bosse a mužu potvrdit s tou tonovou clonou když hraju čistej zvuk a zkreslenej je to fakt hrubej rozdíl.
B.C.Rich Warlock(body art collection)
Calex99

Příspěvek od Calex99 »

qwer píše:
hardcore guitarist píše:
Tos řekl krásně...
rozdil je poznat a to docela brutalne... ja si to taky valil pekne deset let pres nebypassove krabky a kably za 150 Kc... kdyz sem pak do komba vrazil kabel za 600,- a truebypassovou krabku, tak jsem pochopil, kde byla driv ta "chyba" ve zvuku... rozdil je asi takovy, ze kdyz mate sh*t kabel a netruebypass krabku, tak je to jako byste stahli tonovou clonu na kytare tak na 2/3.
jj přesně tak ted bych už asi bral krábu s TB
B.C.Rich Warlock(body art collection)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Mám taky Bosse, DS-1, používám kabely Planet Waves, a když tu krabku zapojím, rozhodně necítím nějaký znatelný úbytek signálu. Hrál jsem i bypassovanýž krabky, jo, je tam něco cejtit jinak, ale že by to byl tak markantní rozdíl...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“