Pejsvidek píše:Jack hammer je podle me tak maximalne na poprock. Vubec nema silny zkresleni...
zkreslovadlo na hevík kolem 2k
Pravidla fóra
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
já teda byl dneska ozkoušet ten jh1.
pro mě naprosto perfektní zvuk, krásně čitelnej i s vyžším gainem, člověk se u něj nebojí že by ho rozšlápl, široká škála zvuků který se mi hlavně dost líbily.. distortion mě na něm sedl perfektně, overdrive se mě zdál taky slušnej ale já prostě nikdy na žádnej overdrive nebyl
asi sme se už rozhodnul... z rata sem slyšel jen ukázky na netu a nijak nezdály se mi až tak slavný...
a k tomu že to není nějakej extrémní zabíjáckej hi-gain... to mě vůbec nevadí, lepší tvrdějc hrát na lehčím zkreslení než spolíhat že to za mě krabička zahluší..... hlavně chcu aby byl zvuk krásně čitelnej i při slušným zkreslení.
pro mě naprosto perfektní zvuk, krásně čitelnej i s vyžším gainem, člověk se u něj nebojí že by ho rozšlápl, široká škála zvuků který se mi hlavně dost líbily.. distortion mě na něm sedl perfektně, overdrive se mě zdál taky slušnej ale já prostě nikdy na žádnej overdrive nebyl
asi sme se už rozhodnul... z rata sem slyšel jen ukázky na netu a nijak nezdály se mi až tak slavný...
a k tomu že to není nějakej extrémní zabíjáckej hi-gain... to mě vůbec nevadí, lepší tvrdějc hrát na lehčím zkreslení než spolíhat že to za mě krabička zahluší..... hlavně chcu aby byl zvuk krásně čitelnej i při slušným zkreslení.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
os í zkreslení nejde.... de o barvu zuku... silnej je dostPejsvidek píše:Jack hammer je podle me tak maximalne na poprock. Vubec nema silny zkresleni...Nero píše:Jackhammer určitě není špatnej, pokud chceš i jinj názor - Boss DS-1, ten je hodně univerzální a seděl byna to, co chceš..
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
třeba to bude tím že grunge není zkreslovadlo ale přebuzovadlo.... mám pro tebe radu jak dosáhneš ještě lepšího zvuku - postav 2 hlavy tak že místo zátěže zapojíš 2. oboje vyhoď na max... to bude sound co se ti bude líbitPejsvidek píše:Hehene nevim kde byla chyba, ale ted mam Digitech grunge a je to super, ten jackhammer me nijak neoslnil.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
možná kdybys je postavil vedle sebe pochoíš proč slavní kytaristi volí rata...Graywolf píše: asi sme se už rozhodnul... z rata sem slyšel jen ukázky na netu a nijak nezdály se mi až tak slavný...
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
No tak me se libi zvuk treba Parkway drive, proste takovej metal/HC. Kdyz to podladim a projedu 3 tlusty horni struny a citim tu siluturbo_MaCk píše:
třeba to bude tím že grunge není zkreslovadlo ale přebuzovadlo.... mám pro tebe radu jak dosáhneš ještě lepšího zvuku - postav 2 hlavy tak že místo zátěže zapojíš 2. oboje vyhoď na max... to bude sound co se ti bude líbit
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
oh yeah... to není můj stylPejsvidek píše:No tak me se libi zvuk treba Parkway drive, proste takovej metal/HC. Kdyz to podladim a projedu 3 tlusty horni struny a citim tu siluturbo_MaCk píše:
třeba to bude tím že grunge není zkreslovadlo ale přebuzovadlo.... mám pro tebe radu jak dosáhneš ještě lepšího zvuku - postav 2 hlavy tak že místo zátěže zapojíš 2. oboje vyhoď na max... to bude sound co se ti bude líbitTo je pro me super zvuk.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Záleží hodně i na snímačích, jinak pedály od bosse nemají true bypass, ale nikdy jsem nepoznal zásadní rozdíl. Jinak jak již bylo řečeno BOSSáckej DS-1 je asi to co hledáš.
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
rozdil je poznat a to docela brutalne... ja si to taky valil pekne deset let pres nebypassove krabky a kably za 150 Kc... kdyz sem pak do komba vrazil kabel za 600,- a truebypassovou krabku, tak jsem pochopil, kde byla driv ta "chyba" ve zvuku... rozdil je asi takovy, ze kdyz mate sh*t kabel a netruebypass krabku, tak je to jako byste stahli tonovou clonu na kytare tak na 2/3.hardcore guitarist píše:Tos řekl krásně...Isachs píše:Záleží hodně i na snímačích, jinak pedály od bosse nemají true bypass, ale nikdy jsem nepoznal zásadní rozdíl. Jinak jak již bylo řečeno BOSSáckej DS-1 je asi to co hledáš.
jj přesně tak ted bych už asi bral krábu s TBqwer píše:rozdil je poznat a to docela brutalne... ja si to taky valil pekne deset let pres nebypassove krabky a kably za 150 Kc... kdyz sem pak do komba vrazil kabel za 600,- a truebypassovou krabku, tak jsem pochopil, kde byla driv ta "chyba" ve zvuku... rozdil je asi takovy, ze kdyz mate sh*t kabel a netruebypass krabku, tak je to jako byste stahli tonovou clonu na kytare tak na 2/3.hardcore guitarist píše:Tos řekl krásně...Isachs píše:Záleží hodně i na snímačích, jinak pedály od bosse nemají true bypass, ale nikdy jsem nepoznal zásadní rozdíl. Jinak jak již bylo řečeno BOSSáckej DS-1 je asi to co hledáš.
B.C.Rich Warlock(body art collection)
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mám taky Bosse, DS-1, používám kabely Planet Waves, a když tu krabku zapojím, rozhodně necítím nějaký znatelný úbytek signálu. Hrál jsem i bypassovanýž krabky, jo, je tam něco cejtit jinak, ale že by to byl tak markantní rozdíl...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008