Zcela jednoduchá hlava pro malé kluby
Pravidla fóra
- citizen.one
Re: Zcela jednoduchá hlava pro malé kluby
2061X je ok, ale pocitej, ze cisty zvuk z toho zas tak moc nedostanes...ma to za to vynikajici crunch az lead...kresli se koncem...soudim z puvodni verze z 73 roku.
AC15 je v tomhle lepsi, idealne starsi verze, nebo takove ty HW bile a limitky, to hraje dost solidne...
matchless super...hodne zajimavy jsou aparaty Alessandro, ale to pocitam, ze je trochu mimo, pokud i Mesa je ,,draha''...
jeste bych celkem doporucil zkusit Fendery - Deluxe reverb a ruzny tweedy...
necetl jsem, jak moc ma byt ten progrock moderni...
kazdopadne cim lepsi aparat, tim narocnejsi na nastroj a ruce...a nejsem si jistej, ze ono navyskovani a nekonkretnost nemuze byt spis v stratu...poprave z tech asi 40 standard stratu, co jsem tu kdy mel...nebyl ani jeden v basech nejakej zazracnej...a pak se to prave takhle hlti...zejmena u vic vintage aparatu...
AC15 je v tomhle lepsi, idealne starsi verze, nebo takove ty HW bile a limitky, to hraje dost solidne...
matchless super...hodne zajimavy jsou aparaty Alessandro, ale to pocitam, ze je trochu mimo, pokud i Mesa je ,,draha''...
jeste bych celkem doporucil zkusit Fendery - Deluxe reverb a ruzny tweedy...
necetl jsem, jak moc ma byt ten progrock moderni...
kazdopadne cim lepsi aparat, tim narocnejsi na nastroj a ruce...a nejsem si jistej, ze ono navyskovani a nekonkretnost nemuze byt spis v stratu...poprave z tech asi 40 standard stratu, co jsem tu kdy mel...nebyl ani jeden v basech nejakej zazracnej...a pak se to prave takhle hlti...zejmena u vic vintage aparatu...
Nad CeriaTone apod. jsem přemýšlel dost intenzivně, našel jsem toto:
http://www.valvepower.co.uk/18w_amp.htm
Což je v zásadě přesně to, co bych potřeboval. A není to nijak drahý(předpokládám, že u Zemana by něco takového vyšlo o hodně víc, než 15k, nepletu se?). Mohl by některý ze zdejších odborníků poradit, jestli ty použité součástky za něco stojí?
TAD už je i se stavbou dost drahá a sám si to stavět nechci. Navíc se jedná o kopii i s kanálem tremolo, což je pro mě zbytečné(to platí i pro ceriatone).
Tu 2061 jsem zatím nezkoušel a nedovedu si představit, jaký vliv má diodový usměrňovač, možná jí zkusím objednat na musiccity, kde jí mají na skladu.
Jinak dneska jsem s kamarádem zkoušel jednoho strata, jak je ten černý víkend, a hráli sme to přes AC15: Ta navýškovanost a rozbité sklo jsou patrné hlavně u toho top boost kanálu, čistý(s hlasitostí naplno) jí netrpí. Ale má to na mě málo zkreslení a ani ten charakter není uplně ideální
.
Já nevím, jak moc má být ten progrock moderní, nikdy jsem nad tím nepřemýšlel... Záleží na tom? Možná z hlediska nějakých efektových smyček, ale buď chci dobrej zvuk na pódiu a na nahrávkách se efekty dají vždycky dodělat post, nebo vymyšlenosti jako efektový smyčky, ale to pak nebude hrát tak dobře, podle mě.
Nekorektnost není v kytaře, protože to dělají jen některé aparáty. Navýškovanost je, ale právě proto hledám něco, co navýškovaný nebude
.
Což je v zásadě přesně to, co bych potřeboval. A není to nijak drahý(předpokládám, že u Zemana by něco takového vyšlo o hodně víc, než 15k, nepletu se?). Mohl by některý ze zdejších odborníků poradit, jestli ty použité součástky za něco stojí?
TAD už je i se stavbou dost drahá a sám si to stavět nechci. Navíc se jedná o kopii i s kanálem tremolo, což je pro mě zbytečné(to platí i pro ceriatone).
Tu 2061 jsem zatím nezkoušel a nedovedu si představit, jaký vliv má diodový usměrňovač, možná jí zkusím objednat na musiccity, kde jí mají na skladu.
Jinak dneska jsem s kamarádem zkoušel jednoho strata, jak je ten černý víkend, a hráli sme to přes AC15: Ta navýškovanost a rozbité sklo jsou patrné hlavně u toho top boost kanálu, čistý(s hlasitostí naplno) jí netrpí. Ale má to na mě málo zkreslení a ani ten charakter není uplně ideální
Já nevím, jak moc má být ten progrock moderní, nikdy jsem nad tím nepřemýšlel... Záleží na tom? Možná z hlediska nějakých efektových smyček, ale buď chci dobrej zvuk na pódiu a na nahrávkách se efekty dají vždycky dodělat post, nebo vymyšlenosti jako efektový smyčky, ale to pak nebude hrát tak dobře, podle mě.
Nekorektnost není v kytaře, protože to dělají jen některé aparáty. Navýškovanost je, ale právě proto hledám něco, co navýškovaný nebude
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Myslím, že jednokanálovou hlavu Zeman udělá pod 15000. Trafa tak 3000-4000, elektronky 1000, zbytek součástek tak maximálně litr. Šasi a bedna - s rezervou 3000. Imho zůstává dost peněz na práci.Asanoth píše:A není to nijak drahý(předpokládám, že u Zemana by něco takového vyšlo o hodně víc, než 15k, nepletu se?). Mohl by některý ze zdejších odborníků poradit, jestli ty použité součástky za něco stojí?
Co se týče toho anglána - součástky jsou normální. Ani špatné ani nějaké zázračné. Práce vypadá slušně. Ne skvěle, ale ani blbě... Kisna je vyloženě hnusná. Já bych do toho naslepo nešel...
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
- citizen.one
No, hale žádná sláva to není, ono ani original reissue marshally nehrajou tak plně a harmonicky jako původní kusy...ale to je druhotna vec...zvlast kdyz 1974 temer nejde sehnat...a ne kazdej ma taky chute davat 40 a vic za zesilovac, kterej si jede to svojeAsanoth píše:Nad CeriaTone apod. jsem přemýšlel dost intenzivně, našel jsem toto:
Což je v zásadě přesně to, co bych potřeboval. A není to nijak drahý(předpokládám, že u Zemana by něco takového vyšlo o hodně víc, než 15k, nepletu se?). Mohl by některý ze zdejších odborníků poradit, jestli ty použité součástky za něco.....
ad 2061 - dioda udela zvuk o neco min barevnej, tvrdsi a s vetsim attackem...a o zanedbatelne hlasitejsi...
AC15 chce krabku, ale to všecky jednokanaly...
ohledem basu kytary bych si tak jist nebyl, mesa bude znit citelne at do ni vrazis co chces, stejne jako vetsina aparatu s americkym zvukem, potazmo higainy, naopak nastredovane britske koncem kreslici aparaty maji tendenci se hltit a tam proste nastroj musi mit vyvazeny bas, vysoce konkretni...napr. https://www.youtube.com/watch?v=D6Ic8XK0vi8
ukazku davam, pac jsem tuhle konkretni kytaru mel v ruce a tohle je na marshallsky aparat, byt ne vytaveny tolik, aby se stacil hltit...
kettnery dlouhodobe ignoruju, tak nevim, jak tam to mají...
mozna by stalo za to poladit i vysku snimacu, dost lidi si cpe snimace prilis blizko ke strunam a to samo o sobe hlceni jen podporuje...
dalsi vec je, ze mikrofony/preampy atd. maji docela tendenci saturovat snímaný zvuk, což mj. vede k tomu, že to celé pak zní o něco konkrétněji, byť uchu nepříjemněji...
no...to jen tipy, co pri zkouseni vzit taky v potaz...
Mě to taky hlodalo, že ty středové zvuky budou asi příčinou té zahlcenosti. Možná právě proto se mi líbí nejvíc ten bluesbreaker, který je stále ještě trochu do Fendera. Rád bych ještě zkusil někde 5E3 kdyby byla možnost a pak snad už budu mít vybráno
.
Jinak, ten Marshall je teĎ na bazaru, ale rozhodně ne do 30k
http://hudebnibazar.cz/marshall-1974x/ID944175/
Jinak, ten Marshall je teĎ na bazaru, ale rozhodně ne do 30k
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Ceny jsou ted uplne v haji. Pred par lety se prodaval 1974x za 35t. (Novy!!!) a na bazaru byl xkrat za 25t., mozna i za min. Dnesni ceny jsou silene, jeste ze uz kupuju jen trsatka a struny, vsechno je skoro 2x drazsi...
Jo jinak 1974 nema s bluesbreakerem nic spolecneho. Vim, ze mu tak x lidi rika, ale ty aparaty jsou totalne rozdilne. 1974 je kopirka aparatu Dominator, zvukove je to spis vox nez marshall, s fenderem (narozdil od bluesbreakera) nema spolecnyho naprosto nic.
5e3 neni zrovna idealni aparat na neslity zvuk a nezahlcene basy... to prave musis milovat takovy organicky stary zvuky aby te 5e3 oslovila. Ale urco vyzkousej.
Pokud se ti libi el84, tak mrkni na novy aparat od Victory amps, myslim, ze jmenuje red dwarf.
Jo jinak 1974 nema s bluesbreakerem nic spolecneho. Vim, ze mu tak x lidi rika, ale ty aparaty jsou totalne rozdilne. 1974 je kopirka aparatu Dominator, zvukove je to spis vox nez marshall, s fenderem (narozdil od bluesbreakera) nema spolecnyho naprosto nic.
5e3 neni zrovna idealni aparat na neslity zvuk a nezahlcene basy... to prave musis milovat takovy organicky stary zvuky aby te 5e3 oslovila. Ale urco vyzkousej.
Pokud se ti libi el84, tak mrkni na novy aparat od Victory amps, myslim, ze jmenuje red dwarf.
- citizen.one
s tim 1974 mas pravdu, takze otazka, jestli se pak neschanet po Dominatoru, delal to WEM, a ani original dneska nestoji nejakou dardu, v super stavu tak do 15tis...
Zdar, ono bude záležet jakého Dominatora seženeš, dělaly se malé "hračky" s EL84 na konci podobné Marshallu 1974 i "dospělá" komba podobná "Bluesbrakeru". Původní Dominator od Watkinse bude už asi sehnatelný těžko.
Byly to aparáty původně určené pro bluesové harmonikáře, kytara přes ně zní prý dobře. Možná by jej mohl mít nějaký "bluesový dědek" - harmonikář, jinak si nedělej velké iluze
.
Byly to aparáty původně určené pro bluesové harmonikáře, kytara přes ně zní prý dobře. Možná by jej mohl mít nějaký "bluesový dědek" - harmonikář, jinak si nedělej velké iluze
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
- citizen.one
nj, mas pravdu, ten puvodni je s V-shaped panelem ne? Ten je z obliga 
Pozdější a silnější verze originál WEM Dominator je na Bazaru.
http://hudebnibazar.cz/wem-dominator-30 ... /ID922411/
Stejný prodejce prodával před časem za 13 k i basovou verzi 15 W Dominatora. Ta se lišila jen použitím 15" repro (to bylo u toho kousku na Bazaru vyměněno za 12"). Tyto novější verze Dominatora mají oproti původnímu V-shaped Dominatoru údajně kromě jiné bedny a absence tremola použit polovodičový diodový usměrňovač, jinak by měl být obvod stejný.
Těch 14k zhruba odpovídá cenám ze zahraničí, ale ušetří se samozřejmě za poštovné, a je určitě i možnost vyzkoušení.
http://hudebnibazar.cz/wem-dominator-30 ... /ID922411/
Stejný prodejce prodával před časem za 13 k i basovou verzi 15 W Dominatora. Ta se lišila jen použitím 15" repro (to bylo u toho kousku na Bazaru vyměněno za 12"). Tyto novější verze Dominatora mají oproti původnímu V-shaped Dominatoru údajně kromě jiné bedny a absence tremola použit polovodičový diodový usměrňovač, jinak by měl být obvod stejný.
Těch 14k zhruba odpovídá cenám ze zahraničí, ale ušetří se samozřejmě za poštovné, a je určitě i možnost vyzkoušení.
Pánové, asi jsem se ne uplně dobře vyjádřil: Já se nesnažím dosáhnout nějakého autentického historického zvuku, kdy když hrábnu do strun, tak si všichni budou myslet, že je 1963. Když ten zvuk bude "moderní", jak se to teď označuje, vůbec mi to nebude vadit, akorát s timhle zvukem se uplně nedělají tyhle aparáty(možná BS Artisan?). Ten Marshall se mi prostě líbil, tak jsem se na něj trochu zorientoval, ale v žádném případě to není tak, že určitě chci právě tenhle přesný zvuk. Byť, kdyby byl, nezlobil bych se 
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Právě teď slintám nad Ceriatone Yeti 50 W
hi gain 13:08
ale je teda fakt že ceny jsou teď fakt špatný, někde jsem i čet že dolar má jít v příštím roce na úroveň eura
hi gain 13:08
ale je teda fakt že ceny jsou teď fakt špatný, někde jsem i čet že dolar má jít v příštím roce na úroveň eura
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Nuže, přichází další aktualizace mého pochybného vybírání.
Za poslední týden jsem vyzkoušel několi aparátů:
Klasický AC15, na který jsem odehrál jednu zkoušku s kapelou, kde jsem měl zaskakovat; Musím říct, že charakter zkresleného kanálu se mi líbil mnohem víc, než ta HW verze. Bylo to víc rockové a míň uječené. Na druhou stranu tomu chyběla ta jiskra, kterou HW aparát má(tam se mi stejně nejvíc líbí čistý kanál otočený doprava, ale to nemá dost zkreslení).
2061x, který jsem si nechal dovézt z centrálního skladu MusicCity; Bohužel jsem to nezkoušel se svojí kytarou, ale se stratem s Custom Shop 50s snímačema, který to nevyhnaly do pořádnýho zkreslení. Tak jako tak se mi mnohem víc líbil 1974x, kterého jsem porovnal s tím. Ale opět, se slabšíma snímačema nedostatek zkreslení.
Matamp King Street Classic: První dojem z tohodle aparátu byl i bez nějakýho hraní si z korekcema výbornej: Krásnej tlustej rockovej zvuk, navýškovanost nebyl(až takový) problém. Tím, že je to EL34 aparát o výkonu 15W, z toho ale prakticky nejde dostat (dobrej) čistej zvuk(zřejmě něco jako VVR modifikace). Nejnižší headroom, co jsem kdy viděl. Ovládání aparátu bylo klasicky Volume(měl jsem zpravidla naplno), Gain(měl jsem na nule), 3p EQ, Presence a Master(Měl jsem jak to vyšlo; hlasitost se mění výrazně tak do 3,5/10, pak už jenom kreslí, kreslí, kreslí). Problém tohodle aparátu je, že kreslí hlavně preampem, takže na stažení hlasitosti na kytaře reaguje dost výrazným osekáním zvuku: Zhruba stejným, jako když se stáhne poťák na ENGLu. Na to, jak všichni všude básní jak to krásně reaguje... :-/ Taky mi přišlo, že nereaguje uplně dobře na hru, resp. že hodně odpouští chyby(nebo jsem měl nějakou světlou chvilku
). Každopádně na tom rozhodně šel nastavit výbornej zvuk, ba!, spousty výbornejch zvuků. Hltí se míň, než Orange co jsem zkoušel. Řekl jsem chlápkovi, že se rozmyslím, ale pak jsem se zapojil na naší zkoušku do ENGLa a byť ten zvuk byl pořád příliš ostrej a jedovatej(navýškovanost jsem docela odstranil, když jsem začal pracovat se clonou na kytaře... heuréka, ehm...), ten "background" charakter mi asi seděl víc. Tady se už vážně dostáváme k Santayanově "Talking about music is like dancing about architecture"
ENGLu se taky nějakym zázrakem vzpamatovaly lampy, takže hraje zase nahlas a docela normálně. Tedy: STRAŠNĚ nahlas.
Každopádně, tohle mě trochu přesvědčilo, že by mi možná víc sednul americkej zvuk? Možná trochu moderní? Ale dělá se vůbec nějakej americkej 15W jednokanál, neřku-li s moderním zvukem, kterej má výborný (hard)rockový zkreslení?
Všem, kdo mají fobii ze závorek se omlouvám
Za poslední týden jsem vyzkoušel několi aparátů:
Klasický AC15, na který jsem odehrál jednu zkoušku s kapelou, kde jsem měl zaskakovat; Musím říct, že charakter zkresleného kanálu se mi líbil mnohem víc, než ta HW verze. Bylo to víc rockové a míň uječené. Na druhou stranu tomu chyběla ta jiskra, kterou HW aparát má(tam se mi stejně nejvíc líbí čistý kanál otočený doprava, ale to nemá dost zkreslení).
2061x, který jsem si nechal dovézt z centrálního skladu MusicCity; Bohužel jsem to nezkoušel se svojí kytarou, ale se stratem s Custom Shop 50s snímačema, který to nevyhnaly do pořádnýho zkreslení. Tak jako tak se mi mnohem víc líbil 1974x, kterého jsem porovnal s tím. Ale opět, se slabšíma snímačema nedostatek zkreslení.
Matamp King Street Classic: První dojem z tohodle aparátu byl i bez nějakýho hraní si z korekcema výbornej: Krásnej tlustej rockovej zvuk, navýškovanost nebyl(až takový) problém. Tím, že je to EL34 aparát o výkonu 15W, z toho ale prakticky nejde dostat (dobrej) čistej zvuk(zřejmě něco jako VVR modifikace). Nejnižší headroom, co jsem kdy viděl. Ovládání aparátu bylo klasicky Volume(měl jsem zpravidla naplno), Gain(měl jsem na nule), 3p EQ, Presence a Master(Měl jsem jak to vyšlo; hlasitost se mění výrazně tak do 3,5/10, pak už jenom kreslí, kreslí, kreslí). Problém tohodle aparátu je, že kreslí hlavně preampem, takže na stažení hlasitosti na kytaře reaguje dost výrazným osekáním zvuku: Zhruba stejným, jako když se stáhne poťák na ENGLu. Na to, jak všichni všude básní jak to krásně reaguje... :-/ Taky mi přišlo, že nereaguje uplně dobře na hru, resp. že hodně odpouští chyby(nebo jsem měl nějakou světlou chvilku
Každopádně, tohle mě trochu přesvědčilo, že by mi možná víc sednul americkej zvuk? Možná trochu moderní? Ale dělá se vůbec nějakej americkej 15W jednokanál, neřku-li s moderním zvukem, kterej má výborný (hard)rockový zkreslení?
Všem, kdo mají fobii ze závorek se omlouvám
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
2xEL34 fixed bias = 50W (1987 Marshall atd)
2xEL34 cathode bias = 35W (Matchless Clubman atd)
takže aby to mělo jen 15W, je to buď:
- dual single ended (cca 20W)
- nebo (dual) triode mode .. (proč ??)
Každopádně - dost bizarní
i když třeba Laney dělá 5x single ended EL4 LionHeart... kterej bych docela rád vyzkoušel, akorát ho tu nikdo nemá skladem..
2xEL34 cathode bias = 35W (Matchless Clubman atd)
takže aby to mělo jen 15W, je to buď:
- dual single ended (cca 20W)
- nebo (dual) triode mode .. (proč ??)
Každopádně - dost bizarní
i když třeba Laney dělá 5x single ended EL4 LionHeart... kterej bych docela rád vyzkoušel, akorát ho tu nikdo nemá skladem..
I´m wheels... movin´wheels
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Tak na téhle větě je krásně vidět jak o tom nemá smysl žvanitAsanoth píše:Každopádně, tohle mě trochu přesvědčilo, že by mi možná víc sednul americkej zvuk? Možná trochu moderní? Ale dělá se vůbec nějakej americkej 15W jednokanál, neřku-li s moderním zvukem, kterej má výborný (hard)rockový zkreslení?
Hardrock je pro mě anglický středový ječák ala AC/DC, právě to typicky "anglické" co se vymezuje od "amerického". Skloubit to z principu nelze...
Stejně tak mi v hlavně nejde dohromady "moderní" a "15W" protože koncové zkreslení malých aparátů je pro mě právě typický "vintage".
Tyhle slova vnímá každý jinak...
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Není na tom nic k divení, je to dobrý nápad. Většinou podobné aparáty fungují tak, že koncový stupeň je nastavený někam mezi 20 - 25 W, ale je osazeno poddimenzované výstupní trafo, sotva na 15W. Trafáček prostě víc nedá, začne se ale v takovémto režimu přesycovat a produkuje samozřejmě zkreslený zvuk.Asanoth píše:Je to divný, ale je to tak![]()
http://www.matamp.de/wp/?p=75
I na různejch fórech se tomu lidi diví...
Má to výhodu v tom, že zvuk i při vyšších hlasitostech je sice zkreslený, ale přitom konkrétní a čitelný. Prostě se nerozplizne do něčeho nesrozumitelného, jak to často bývá u aparátů s malými lampami v konci, které jedou
kdesi na hranici, nebo i za hranicí svých povolených mezí, krom toho brzy odcházejí do věčných lovišť. Velké lampy v podobných aparátech mají naopak celkem solidní životnost. Pokud se do takovéhoto aparátu ještě dobře odladí zdroj s elektronkovým usměrněním, je to docela luxusní záležitost.
Pochopitelně dohadovat se, na kolik je to zvuk americký, či australský, hardrockový, nebo bluesrockový asi nemá smysl, jak už psal Simiruz.
A jaktože se to trafo neodpálí?
.
To nemá smysl pro lidi, kteří se dobře orientují a když se řekne "Fender Bassman", tak přesně vědí, jakej zvuk to má a co od toho čekat, nebo "Mesa Lonestar", nebo "Marshall 2550". Tohle vlákno jsem nezaložil proto, že bych měl nějaké exhibiční tendence, ale proto, že třeba někoho, kdo by si to přečetl, napadne z mojich pocitů "hej, mohl by se ti líbit xxxxx". A bez jakýchkoliv elaborátů když se řekne "americkej zvuk" a srovnává se to s Orange/Matamp, drtivá většina lidí, co se orientují, si pod tím něco představímmjuz píše:Pochopitelně dohadovat se, na kolik je to zvuk americký, či australský, hardrockový, nebo bluesrockový asi nemá smysl, jak už psal Simiruz.
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá otázka. Samozřejmě to není pro to trafo kdoví jak skvělý pracovní režim. Ovšem musí být tak akorát navrhnuté, aby přežilo. Řekněme dostatečně malé jádro aby to tak fungovalo, ale aby to ještě mělo hezkou barvu zvuku, tedy určitě plechy z kvalitního materiálu ( a rozhodně se nemusí jednat vždy jen o nejjednodušší E-I systém, ale může být použit třeba M střih, či cokoli jiného) a přitom vinutí s dostatečně silného průřezu, aby přežilo. Na rovinu, vůbec se necítím být odborníkem přes výrobu traf, ale každopádně tenhle jev mám několikrát osobně vyzkoušený.Asanoth píše:A jaktože se to trafo neodpálí? .
Pochopitelně tento způsob je vhodný pro slabší aparáty, ideálně v tzv. áčku a je důležité mít i vychytaný měkký zdroj. A určitě by bylo dost hloupé, použít před takto koncipovaný výkonový zesilovač preamp s kaskádou vzájemně se přebuzujících triod pro dosažení metalového ultra zkreslení. To by moc nefungovalo.
A co tohle?
http://hudebnibazar.cz/ampeq-gvt15-112- ... /ID941818/
Hlavu jsem míval, super aparát, spousta headroomu, mohlo by splňovat přesně tvoje požadavky. Kombo tuším vlastní Nessino..
http://hudebnibazar.cz/ampeq-gvt15-112- ... /ID941818/
Hlavu jsem míval, super aparát, spousta headroomu, mohlo by splňovat přesně tvoje požadavky. Kombo tuším vlastní Nessino..