Zdravím všechny. Mám sedmiletou dceru, které jsme koupili klávesy a rádi bychom ji zapsali i někam na hodiny. Zároveň bych rád s ní zatím začal nějaké základy. Proto se chci zeptat, zda máte někdo zkušenosti, jaká učebnice by pro dětského začátečníka vhodná....
Narazil jsem na toto (https://kytary.cz/kn-klavihratky-s-tuzk ... /HN173389/), ale rád si nechám poradit.
Učebnice pro děti
Pravidla fóra
Re: Učebnice pro děti
Je doba digitální, raději nějakou appku do tabletu... je to víc interaktivní a je toho na internetu hafo. Nicméně pokud ji chceš zapsat do hudebky, nech výběr na učiteli...
Díky za feedback @Prskyn. Hudebka má místo až od září. Do té doby jsem nechtěl zahálet. Ale zkusíme appku a tablet. 
A umíš na to dost dobře, abys byl s to předat správné základy? Aby to nedopadlo, tak, že místo čistého začátku od září se do března budou opravovat špatné návyky a začne se až v dubnu... Jakožto někdo kdo si tímhle prošel po 7 nebo kolika letech klavíru bych byl opatrný.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Narazil jsem v létě na Barevné klávesy od Š. Cimlové. Řekl jsem si že za pokus nic nedám, přijde mi to napsané hodně hravou formou, dcera si během chvilky přebrnkala melodii. A bylo to právě akorát abych jí přesvědčil od září do zušky. Paní učitelka má samozřejmě své osvědčené cvičení a etudy, ale ty knížky sama má a neměla nic proti. A souhlas, intuitivně vím jak by měla správně sedět, držet ruce, prsty, tuším prstoklady, ale sám bych si něco předávat netroufl. S tím mám i po letech problém na jakýkoli nástroj na který hraju. Sám si techniku hlídám, ale předávat ji nějak na vážno někomu dalšímu? Od toho jsou jiní študovaní.
dobro Začal javor, dobro Meredith smrk/palisandr, samodomo lap steel, banjo Průcha Student, Tele ze směsi dílů, Fokus-H Les Paul, Recording King RD-10, samodomo 15W lampička a halda krabiček