To je - z mého pohledu - už možná lepší standardní 4-6 padový modul (já mám třeba Alesis PercPad), viděl bych v tom větší užitnou hodnotu. Vzhledem k původnímu dotazu tady úplně nepředpokládám nutnost standardního rozložení bicí soupravy; pokud ano, tak (opět z mého pohledu) zcela zásadní nedostatek je ta reálná odezva (prostě je potřeba paličkami dělat údery - nikoli jen máchat ve vzduchu). Sdílím názor s nzp.
P.
Elektronické bicí na doma pro začátečníka
Pravidla fóra
Re: Elektronické bicí na doma pro začátečníka
Dívala jsem se na ten Alesis PercPad. Ono by to bylo použitelné, ale.., na těch paličkách co jsem se ptala na názory je skvělé to, že se na tom (asi) dají nahrát bicí "v reálném rozložení soupravy". Prostě ten pohyb by pro mně byl mnohem přirozenější a tím lehčí a rychlejší nahrávání do midi, než kdybych se soustředila na malé obdélníky na tom padu. Za bubnama jsem pár krát seděla a často "hraji stínově":D, prostě je to debilní, ale občas poslouchám a bubnuji do vzduchu (a to používám i kopák). Proto se mi ten nápad s paličkami líbí. Jen to posouvání mě štve. No, promyslím to ještě.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo - chápu. Já za bubnama taky seděl a mám to tak, jak jsem psal (tj. stínové hraní by pro mě bylo dost mimo). Ale jako pro plus rozhodně mluví to prostorové rozložení.
No máš o čem přemýšlet
P.
No máš o čem přemýšlet
P.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S tímhle musím naprosto souhlasit. Ten "Aeroband" mi přijde jako hračka, s padem mám mnohem lepší zkušenosti. Navíc bych to viděl tak, že leží někde na stole, na stojánku, prostě do něho jenom praštím a je to. Typavlii píše: 10.02.2026 20:55 ...možná lepší standardní 4-6 padový modul (já mám třeba Alesis PercPad), viděl bych v tom větší užitnou hodnotu.
Já takhle hraju a úplně v pohodě. Ono se to nezdá, ale svým způsobem to je i pro nás nebubeníky lepší. Já sice na bicí trochu hraju, ale už jenom tak jednou až dvakrát za rok. Když si bouchám na pad, tak mi práve vyhovuje, že to je všechno "na jednom místě".
Hraju na kytary a mašinky
Možná to nakonec zkusím a když to nepude tak to vrátím. Uvidíme. Díky za názory, tipy.